Última hora

Article a EL PERIODICO sobre pujada salarial i segona activitat

EL PERIODICO 14-2-2008

Saura apuja el sou als Mossos i paga la nocturnitat

MAYKA NAVARRO
BARCELONA

Després d’unes complicades negociacions, i un fort estira-i-arronsa amb els responsables de la Conselleria d’Interior, dimarts a la nit els sis sindicats dels Mossos d’Esquadra van acceptar de forma unànime l’última proposta de l’Administració: un increment salarial per als pròxims quatre anys (completat el gener del 2011) que implica una millora de 2.000 euros i un complement que reconeix la nocturnitat amb 1.250 euros més.
L’acord –que avui explicaran en una roda de premsa sense precedents perquè juntament amb Joan Saura compareixeran els representants del SAP, CAT-ME, SME-CCOO, SPC, APPAC i APESME– reconeix el compromís d’Interior per estudiar una reestructuració de tots els horaris que permeti reduir torns i atorgui més planificació i estabilitat als policies autonòmics.
Durant la llarga setmana de negociacions, en algun moment es va arribar a un punt mort i, encara que la manifestació mai va estar convocada oficialment, l’amenaça que centenars d’agents de paisà tornessin a sortir al carrer per exigir l’equiparació salarial amb els Bombers de la Generalitat, a la qual Saura es va comprometre en el seu discurs del dia del patró, va existir. De fet ja s’havia sol.licitat l’autorització per celebrar la manifestació demà, divendres.
I una vegada més, la negociació ha sacrificat el pacte per regular la segona activitat, qüestió que els Mossos segueixen sense tenir resolta i que amb els anys, quan la plantilla envelleixi, es convertirà en un problema.

Article a El Periòdico del 14-02-08

About AILMED (444 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: