Última hora

Sobre el compliment o incompliment de les mocions aprovades pel Parlament

ÉS IMPORTANT QUE LLEGIU AQUEST COMUNICAT en relació a la inaplicada Moció 8/VIII del Parlament de Catalunya, sobre mesures relatives al Cos de Mossos d’Esquadra Tram. 302-00028/08, del 3 de maig de 2007, amb el vot de tots els partits indicant:

 

El Parlament de Catalunya insta el Govern a:

 

 

c) Continuar la negociació iniciada per a regular la segona activitat dels agents del Cos de Mossos d’Esquadra i, fins que no se n’acordi la regulació definitiva, aplicar mesures transitòries similars a les d’altres cossos o forces de seguretat.

 

 

En relació a l’aplicació de “mesures transitòries similars”, passa per aplicar alguna norma que reguli aquesta situació, solament aplicant analogia, que podria ser el Decret de Bombers o el Decret de la Policia Local de Tarragona o d’altres.

Molts companys en aquests moments JA ESTARIEN TREBALLANT, ja que fa anys que estem esperant que s’apliquin les dites mesures transitòries.

 

Comunicat núm. 5

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: