Última hora

Reunió de treball “Cordial i Distesa” amb la Consellera d’Acció Social i Ciutadania

El dia 27 de febrer, la nostra Associació va tenir una reunió de treball amb la Consellera d’Acció Social i Ciutadania, Hble. Sra. Carme Capdevila i Palau, a la seu de la Conselleria, en la reunió es van explicar i tractar les problemàtiques i discriminacions que pateixen els nostres associats i la manca d’integració laboral i la poca sensibilitat que mostra el Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació.

La Consellera en tot moment es va mostrar receptiva i perplexa davant del tracte que rebent els nostres associats. Li vam entregar les propostes i solucions que es van donar en la reunió del dia 6 de febrer de 2008 al Conseller d’Interior, així com un Conveni de la OIT en vigor a Espanya des de l’any 91, i que també s’incompleix. Es va comprometre a fer un informe, dins el marc de les competències del seu departament, i fer-lo arribar al Conseller d’Interior, també ens va demanar que féssim gestions per sol·licitar una reunió amb el Conseller de Governació i Administracions Públiques, ja que entenia que part de la problemàtica tractada tenia relació amb el seu Departament.

Anuncis
About AILMED (448 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: