Última hora

La nostra enhorabona al company, i membre d’AIL-MED, Eduard Pascual!

NOTA DE PREMSA

El Mosso d’Esquadra Eduard Pascual, veí de la localitat de Llers a l’Alt Empordà, ha estat distingit com a finalista del internacional XII Certamen Literario Vargas Llosa NH de Relatos 2007 amb el relat “El Sonido Del Silencio”. El relat descriu, amb multitud de detalls, les incomprensions que pateix el protagonista del conte des que comença a quedar-se sord en la seva infància fins els nostres dies. El premi, que consta d’una dotació de 2000 euros i la publicació del relat, juntament a la resta de finalistes, serà lliurat en una gala commemorativa que es realitzarà a Madrid el mes de juny. Els premis seran lliurats per Mario Vargas Llosa.

Pascual, que pateix una discapacitat sensorial, va ingressar al Cos l’any 1995 i ha desenvolupat la seva tasca principalment a Investigació de Delictes. L’any 1998 patiria una malaltia que el va deixar sord paulatinament, fins que el 2005 va ser declarat discapacitat i apartat del Servei pel Departament d’Interior, tot i continuar en actiu administrativament.

En l’actualitat prepara un llibre de contes policials que espera finalitzar i editar abans que acabi l’any.

Font: http://www.elrelatomasvotado.com

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: