Última hora

Van caient les respostes d’Interior a les preguntes de CIU al Parlament

Preguntes i respostes

No val la pena fer cap comentari:


“Abona el Departament d’lnterior algun tipus de retribució als mossos d’esquadra que tenen algun tipus d’invalidesa i que no tenen una plaça de segona activitat?” (Elena Ribera Garijo, Diputada del G.P. De CIU, BOPC 19 de febrer 2008).

“Per primera vegada la direcció del Departament d’lnterior, Relacions Institucionals i Participació està treballant per tal d’aprovar en breu el Decret de Segona Activitat del Cos de Mossos d’Esquadra que resoldrà definitivament la manca de regulació específica existent en aquesta matèria des de l’any 1994, entenent que és un compromís de justícia i de responsabilitat social envers al Cos de Mossos d’Esquadra.” (Joan Saura i Laporta, Conseller d’Interior, BOPC 18 de març 2008).

“Rep el Departament d’lnterior els fons del Estat per fer front a les retribucions corresponents als mossos d’esquadra en actiu i amb disminucions i que no tenen atribuït pel departament una plaça de segona activitat?” (Elena Ribera Garijo, Diputada del G.P. De CIU, BOPC 19 de febrer 2008).

“El Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació no rep cap fons de l’Estat pel que fa als Mossos d’Esquadra en actiu però amb invalideses totals o absolutes.” (Joan Saura i Laporta, Conseller d’Interior, BOPC 18 març 2008).

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: