Última hora

On alguns polítics van dir blanc ara diuen negre

1. Projecte de llei de modificació de l’art. 22, tràmits

2. Reforma de l’article 22, Europa-Press

El lleidatà Xavier Murillo, mosso en pràctiques ferit en acte de servei i que va quedar paraplègic, va ser indemnitzat i va renunciar a seguir en el cos

El lleidatà Xavier Murillo, mosso en pràctiques ferit en acte de servei i que va quedar paraplègic, va ser indemnitzat i va renunciar a seguir en el cos, malgrat que la llei es va canviar perquè fos possible nomenar-lo mosso i reintegrar-lo

3. Diari sessions 17-12-02-110

La modificació de l’article 22 de la Llei 10/94 que es va portar a terme al 2003 va estar íntimament relacionada amb un company que va quedar paraplègic en acte de servei, com també amb el fet que la seva aprovació va aportar la certesa que a una persona incapacitada sempre se li pot trobar un lloc de treball. Queda clar que a la llei no es distingeix entre graus d’incapacitat total, absoluta o gran invalidesa, s’entén que se li hauria d’aplicar a tothom el mateix tracte i de no ser així comportaria una discriminació per raó de discapacitat.

Adjuntem 3 pdf. En el primer es fa constar el tràmit parlamentari de modificació de la llei, que en el seu si conté descriptors tan significatius com la discriminació per motiu de minusvalidesa. En el segon pdf podeu veure declaracions que en el seu moment es van fer a Europapress en referència a la modificació de la llei i a favor de que les incapacitats poden treballar i ser reubicades. En el tercer pdf veureu tots els tràmits fets en el ple del Parlament, des d’una pregunta que se li va fer al President de la Generalitat fins l’aprovació de la llei.

És evident que alguns polítics on van dir blanc ara diuen negre, mantenint en l’actualitat la discriminació per raó de discapacitat en el cos de Mossos d’Esquadra.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: