Última hora

Més contradiccions de la Conselleria d’Interior

Avantprojecte de llei de gener de 2007

Avantprojecte de llei de març de 2008

Us adjuntem una part dels dos últims Avantprojectes de Llei del Sistema de Policia de Catalunya, només la part que tracta la situació especial de segona activitat, no entrem a valorar el conjunt. La intenció de fer-ho és que us adoneu del tarannà i la trajectòria negativa en aquest tema que porta la Conselleria d’Interior. Com podeu veure, al gener de 2007 es pretenia incloure els mossos amb incapacitats permanents totals en la segona activitat, però al nou esborrany de març de 2008 les exclou sense més, contradient el Règim General de la Seguretat Social que permet que totes puguin continuar treballant.

Aquestes i d’altres contradiccions ens fan preguntar-nos on anirem a parar amb una conselleria amb la que, conforme passa el temps, anem cap a més rebuig i discriminació.

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: