Última hora

Proposta de decret i acord del Departament d’Interior

Proposta de decret del 17-4-08

Proposta d’acord sindical del 17-4-08

Considerem des d’AIL-MED que des del primer text fins a aquest últim, donat que hem perdut el compte de propostes que hi ha hagut, es detecten certes millores, les quals voldríem agrair als sindicats, pel seu esforç negociador, i a la pròpia Administració.

Però, a pesar de les mateixes, seguim considerant que no queden protegides les incapacitats sobrevingudes, que la conselleria es centra en voler regular qüestions que són competència de l’INSS i no seva, que manté inclús dintre del propi decret discriminació per raó de discapacitat.

També es pretén la firma d’un acord, a banda del decret, que no és més que una simple declaració d’intencions, la qual farà enormement difícil el poder obligar a l’Administració el seu compliment.

Tenim certa constància de que el Departament d’Interior no ha consultat amb el Departament d’Acció Social i Ciutadania en relació a un tema tan seriós com les discapacitats. També és molt important assenyalar en relació al tema de creació de noves places, que s’han de crear per llei amb consulta amb el Departament de Governació i Administracions Públiques.

Quan s’està tractant una matèria tan específica s’ha de consultar a tot aquell Departament de la Generalitat que es vegi implicat, ja que si no és així el projecte pot quedar orfe i aquesta conseqüència acabar produint discriminació per raó de discapacitat.

Properament penjarem un altre informe més ampli sobre aquestes propostes.

Anuncis
About AILMED (445 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: