Última hora

Preguntes d’AIL-MED a la Seguretat Social

Preguntes a la Tresoreria de la Seguretat Social

Projecte de decret segona activitat

Des d’AIL-MED continuem fent un estudi de l’Acord i la proposta de Decret sobre segona activitat. Arran d’aquest estudi hem vist certs aspectes que entenem que no són competència de la Generalitat de Catalunya, per tal motiu hem presentat una sèrie de preguntes al respecte a la Tresoreria General de la Seguretat Social, que respondrà a les que li pertoquin i les altres hauran de ser respostes per l’Institut Nacional de la Seguretat Social. A pesar de que tenim respostes de forma oral el que volem és que se’ns doni per escrit.

Citarem un exemple d’entre les qüestions plantejades: en el cas de pensions per incapacitat permanent, segons conta en el decret, si es dugués a terme un expedient de jubilació forçosa la mateixa es convertiria en pensió de jubilació i, per tant, no es podria estar donat d’alta a la Seguretat Social, és a dir, no es podrien tenir retribucions, ja que si és així l’INSS pot congelar el pagament de la pensió de jubilació.

Juntament amb aquestes preguntes s’ha adjuntat també a la Tresoreria General de la Seguretat Social la proposta de Decret de segona activitat. Us adjuntem els documents.

Anuncis
About AILMED (445 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: