Última hora

Reunió amb el Molt H. President Sr. Jordi Pujol

Avui, 9 de maig, l’associació ha mantingut una reunió amb el Molt H. President Sr. Jordi Pujol i Solei per tal d’informar-li del calvari que estem patint alguns membres de l’associació i posar-li al dia sobre les diferents accions que estem portant a terme, també de l’estat de les negociacions sobre la regulació de la segona activitat. Ens ha ofert tot el seu suport solidari i ha lamentat la poca sensibilitat dels responsables del departament d’Interior envers les incapacitats dels mossos.

Volem afegir que hem rebut trucades preguntant-nos sobre la nostra opinió sobre les propostes, tingueu present que el tema és molt delicat i les preses no són bones. Demanem tranquil·litat, de seguida que tinguem la nostra postura us ho farem saber.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

1 Comment on Reunió amb el Molt H. President Sr. Jordi Pujol

  1. S’ha de continuar així , per aquest camí, de seguir buscant suports… s’han de remoure més consciències: AIXÒ NO POT SEGUIR AIXÍ!!!

    Molts ànims!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: