Última hora

MOLT IMPORTANT!!! INFORME DE L’ASSOCIACIÓ

Posem a la vostra disposició l’informe de l’Associació sobre les propostes d’Acord i de Decret, també us adjuntem una proposta de decret alternatiu feta per l’Associació. Som conscients de que tot plegat és llarg i esgotador de llegir, però vist el que hi ha hem considerat que era impossible que fos més curt. Sabem que totes les idees poden ser vàlides i que ningú té la veritat absoluta, però les nostres propostes estan encaminades a la màxima protecció de les persones amb disminució i a la màxima reserva absoluta quant a les malalties que cadascú pugui patir, i mirem de fer-ho amb totes les garanties per a tothom, perquè ningú està exempt de patir una malaltia o un accident laboral.

Anuncis
About AILMED (448 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

1 Comment on MOLT IMPORTANT!!! INFORME DE L’ASSOCIACIÓ

  1. S’ha d’explicar això, companys!!! molts no tenen l’interès ….fins el dia que els passa quelcom…
    Heu de buscar la manera que tothom ho sàpiga, parlant als briefings, als cotxes a les patrulles a peu, als seguiments… i fins i tot a Mollet a l’EPC (ISC)…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: