Última hora

Els discapacitats quedaran fora del cos de Mossos d’Esquadra

Us fem saber que aquest mes d’agost se l’ha notificat a un company una resolució del 30 de juny de 2008, han trigat més d’un mes en notificar-li. Informem que el company va demanar passar a segona activitat dintre del cos de mossos o en un altre lloc de l’administració pública, tal com preveu la nostra llei i l’aplicació de les mesures transitòries de la moció aprovada en el Parlament de Catalunya el 3 de maig de 2007. Us pengem l’últim full de la resolucio firmada pel Sr. Boada, que és desestimada, on consta bàsicament el perquè, fent referència a l’Acord signat amb els sindicats el 22 d’abril i deixant ben clar que L’ACORD “NO PREVEU LA POSSIBILITAT QUE ELS FUNCIONARIS AMB INCAPACITAT PERMANENT TOTAL O EN GRAU SUPERIOR PUGUIN PASSAR A LA SITUACIÓ ADMINISTRATIVA DE SEGONA ACTIVITAT”.

.

Això vol dir que ELS DISCAPACITATS QUEDARAN FORA DEL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA. Els discapacitats, en base a l’Acord i el projecte de Decret, és possible que continuïn treballant, però fora del cos de Mossos d’Esquadra, quedaran exclosos de pertànyer al cos i, en base al projecte de Decret, LES PLACES DE MOSSO QUE DEIXARAN VACANTS SORTIRAN A CONCURS PÚBLIC EN PROPERES CONVOCATÒRIES DEL COS.

.

Quin contrast amb el segon document que us pengem en relació a la noticia sobre el nou edifici del 112 de la població de Reus, on al Sr. Boada se li omple la boca manifestant  a  la premsa que hi treballaran moltes persones amb discapacitat presumint de polítiques socials!!

.

Tant en l’Acord com el projecte de Decret, no apareix en cap moment la paraula “discapacitats”, per tant queda clar que ELS COMPANYS AMB UNA DISCAPACITAT PER ACCIDENT O PER MALALTIA EL DEPARTAMENT D’INTERIOR NO ELS VOL EN EL COS, no els volen crear places en el cos per a discapacitats, no volen tenir “tarats”, per tal motiu mai en el cos hi haurà una representació real de la nostra societat.

.

El Govern de Catalunya, en relació a les polítiques socials, manifesta la seva voluntat d’integració laboral de persones amb discapacitats fent una excepció incomprensible en el cos de Mossos d’Esquadra. La mateixa humilitat que el Sr. Saura li demana al Sr. Zapatero en el tema del finançament se l’hauria d’aplicar ell mateix en relació als companys amb discapacitat.

.

Gràcies pel vostre suport, per les trucades i correus que rebem. Seguirem treballant per tot el col·lectiu.

.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: