Última hora

Resum de dues sentències

A tall d’exemple adjuntem el resum de dues sentències, la primera és del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, de l’any 2001, i fa referència a una incapacitat permanent total d’un bomber en la qual s’admet que amb ella passi a la situació de segona activitat. La segona sentencia és del Tribunal Suprem, del 2008, i es tracta d’una persona amb una gran invalidesa sobre la qual es manifesta que pot realitzar activitats laborals compatibles amb la seva situació sense cap limitació i que aquesta compatibilitat defensada representa un considerable incentiu per a una desitjable reinserció social dels treballadors amb capacitat disminuïda.

.

Si un bomber amb una incapacitat total pot estar en segona activitat i una persona amb una gran invalidesa pot continuar treballant sense cap limitació, PERQUÈ AL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA NO?

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: