Última hora

Resum de dues sentències

A tall d’exemple adjuntem el resum de dues sentències, la primera és del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, de l’any 2001, i fa referència a una incapacitat permanent total d’un bomber en la qual s’admet que amb ella passi a la situació de segona activitat. La segona sentencia és del Tribunal Suprem, del 2008, i es tracta d’una persona amb una gran invalidesa sobre la qual es manifesta que pot realitzar activitats laborals compatibles amb la seva situació sense cap limitació i que aquesta compatibilitat defensada representa un considerable incentiu per a una desitjable reinserció social dels treballadors amb capacitat disminuïda.

.

Si un bomber amb una incapacitat total pot estar en segona activitat i una persona amb una gran invalidesa pot continuar treballant sense cap limitació, PERQUÈ AL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA NO?

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: