Última hora

Impugnem davant dels Tribunals l’Acord de segona activitat i iniciem reclamacions patrimonials

Lamentablement aquesta associació s’ha vist en l’obligació d’impugnar davant dels Tribunals l’Acord entre el Departament d’Interior i els Sindicats del cos de Mossos d’Esquadra en relació al tema de la segona activitat, ja que ha estat aplicat i utilitzat per denegar a un company poder passar a segona activitat en una resolució.

.

Tal com ja us vam informar, l’Acord dóna pas a un futur decret que, a l’empara de la seva disposició addicional cinquena, farà “neteja” expulsant del cos a tota aquella persona que tingui una discapacitat i ni tan sols preveu la recuperació de salut del Mosso discapacitat perquè pugui recuperar la seva plaça, sinó que preveu “alliberar-la” amb la intenció de “ser ofertada en la propera convocatòria que es faci de selecció de mossos d’esquadra”.

.

S’han iniciat així mateix les pertinents reclamacions patrimonials per l’incompliment de la moció del 3 de maig de 2007 sobre aplicació mesures transitòries de segona activitat. Si algú que es troba en aquesta situació està interessat en presentar-la que ens ho faci saber.

Anuncis
About AILMED (445 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: