Última hora

Demanda contra Interior davant la UE per apartar mossos discapacitats

Uns 50, alguns lleidatans, als qui no es deixa seguir al cos


Diari Segre 20-09-08

.

L’Associació per la Integració Laboral dels Mossos d’Esquadra amb Discapacitat (Ailmed), que compta amb socis lleidatans, ha presentat una denúncia contra el departament d’Interior, dirigit per Joan Saura, per discriminació davant de la Unió Europea. El president de l’entitat, Àngel Gómez Quintero, va explicar que “encara que la llei 10/94 de policia de la Generalitat estableix el dret de recol·locar en una segona activitat dins del mateix cos els agents discapacitats, en realitat n’hi ha 50 de repartits per tota la geografia catalana que cobren la pensió de jubilació”. Gómez Quintero va afirmar que “pensem que això no pot continuar així i volem defensar els nostres drets”. Un altre membre d’aquesta associació, creada l’any passat, Miquel Àngel Reguero, va explicar que “estem molt molestos ja que la comissió de Justícia, Drets i Seguretat Ciutadana del Parlament va aprovar dijous unes mesures transitòries que desconeixem”. Així mateix, l’associació també ha impugnat un acord que va ser consensuat per tots els sindicats de Mossos d’Esquadra amb el conseller Saura. “Continuem sent funcionaris, però hem de quedar-nos a casa i només cobrem el 55% del sou”, va destacar Reguero.

.

Per la seva part, fonts del departament d’Inferior va negar que tinguessin constància que la Unió Europea hagi admès a tràmit una denúncia d’aquestes característiques. Des d’Interior van recordar que el passat mes d’abril es va arribar a un acord sobre la regulació de la segona activitat i la integració laboral de les persones amb discapacitat.

.

Anuncis
About AILMED (445 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: