Última hora

Les mentides del Tripartit al Parlament

Feu clic a la foto i veureu tota la sessió completa en un reproductor

El dia 18 de setembre va haver-hi un control a la Comissió de Justícia i Dret del Parlament de Catalunya sobre la moció de maig de 2007, que ordenava al govern que continués negociant la regulació de la segona activitat però que, mentrestant, apliqués mesures transitòries als agents del cos de Mossos en actiu. La realitat és que NO s’ha aplicat absolutament cap mesura transitòria a cap agent del cos que les pogués necessitar, ni a molts mossos discapacitats que  estan en actiu al cos i continuen abandonats fa molt a casa seva per part d’aquest govern.

.

Aquest govern ha demostrat dia darrera dia la seva absoluta falta de respecte per les persones discapacitades del nostre cos i, en general, per les lleis i convenis internacionals que les emparen i per la voluntat del Parlament de Catalunya. La gota que vesa el got és que el Sr. Jaume Bosch d’ICV-EUA i els seus socis de govern tripartit diguin i votin a la Comissió, davant nostre ja que hi érem presents, amb la cara més dura que el ciment, que les dites mesures s’han dut a terme. És lamentable, vergonyós i denigrant haver d’aguantar totes les mentides que aquest govern tripartit diu sobre la nostra situació en el si del Parlament. Quina baixesa moral la d’aquests polítics del tripartit que ens estan governant!

.

Us oferim tot el que va passar a la Comissió en tres parts:

.

Intervenció de CIU

Intervenció de ICV-EUA en nom del Tripartit

Intervenció del PPC, rèplica i votació

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: