Última hora

Carta a un company

 

Fruit d’algunes incomprensions i d’alguna manca de sensibilitat ens vam inspirar a fer un vídeo per a nosaltres molt especial i valent, fet amb els sentiments a flor de pell. Es diu “Carta a un company”.

.

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

2 Comments on Carta a un company

  1. Hola company, jotambé soc mosso m’agradaria tindre informació vostra, de la vostra-nostra lluita per tindre una seguretat en el nostre “cos de seguretat”, sapigueu que les vostres accions no es coneixen per la majoria de companys que treballo, no sé de qui es culpa dels sindicats pot ser, me es igual no mes desitjo que m’envieu informació per penjar-lo al taulell de la meva i de mes comissaries , aquesta lluita es per el ve de tots, tenim que tindre les esquenes cobertes.baig sapiguer que va aber una manifestació fa poc per aquest motiu i puc dir que ni jo ni la mojoria de companys tenien coneixement, quan ens vam enterar ja era tard la mojoria tenien el desit d’anar a aquesta manifestació per lluitar per el futur del nostres copmpanys que amb els seus coneixements i experiencia podrien estar en llocs com Salas Regionals, oficines de suport, qualsevol oficina de dades policials, que no ens equivoquem son policies encara que l’administració no bulgui enterar-se, no mes podria dir anim, teniu que fer coneixer la bostre lluita que si té exit ens beneficia a tots.

    M'agrada

  2. La veritat és que després de veure aquest video, m’ha fet reflexionar sobre la gent incapacitada que tenim dins el departament i que qui sap si algún dia nosaltres poder tenir el mateix futur. Ànims i endavant amb l’organització.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: