Última hora

Enhorabona a la primera promoció

El pamflet que vam repartir

L’enhorabona als companys de la primera promoció i als que provenien de la diputació, que en el dia d’avui han rebut un homenatge en un acte institucional al Palau de la Generalitat. Ens han arribat al cor les paraules de suport de molts d’ells que hem rebut durant la concentració reivindicativa i informativa que AIL-MED ha dut a terme al costat de la porta principal. Us hem de dir companys que tingueu clar que continuarem lluitant pels drets de tots.

.

Així mateix, no podem expressar amb paraules l’agraïment pel suport als companys i afiliats que s’han apropat al lloc i ens han acompanyat, com també ho ha fet l’Associació per la Integració Laboral-Bombers amb Discapacitat (AIL-BOD), que s’està constituint.

.

Aquí en teniu el pamflet que vam repartir i algunes fotos de les quals destaquem la presència de personalitats polítiques donant-nos suport.

……………………………………………………………………………………………………… .

Amb la Sra. Elena Ribera, diputada per CIU, i el Sr. Daniel Sirera, diputat del PPC

Amb el representant d’AIL-BOD (esquerra) i la Sra. Elena Ribera, diputada per CIU

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

2 Comments on Enhorabona a la primera promoció

 1. Gràcies pel teu suport Eva. És cert que la paraula company a vegades es diu alegrement, un ha de ser conscient de la feina que estas desenvolupant, una feina amb molts perills, i que moltes vegades la teva vida i salut depén de la persona que treballa amb tu i tens al costat.
  És una feina de risc on els policies que la desenvolupen haurien d’estar tranquils de que si els passa qualsevol cosa no quedaran abandonats i oblidats, com lamentablement està fent fins ara el departament amb els mossos que han tingut la desgràcia de patir qualsevol accident o malaltia que els hagi sobrevingut una discapacitat.

  M'agrada

 2. cada dia aborreixo mès als que utilitzen la paraula “company” alegrement, quan en realitat hi ha molts pocs companys, molt poca solidaritat i empatia zero.
  No us adoneu, que si fessim pinya no podrien amb nosaltres?
  Afilieu-vos a l’associació que ES GRATIS COMPANYS, que estan lluitan per a tots.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: