Última hora

El conseller Saura estarà al programa Àgora del 33

Hem d’aprofitar aquesta oportunitat per fer-li el màxim de preguntes al conseller Saura, enviant moltes al correu agor@tv3.cat del programa Àgora del 33. Àgora s’emet el dilluns dia 20 al 33 a partir de les 22.00h. Us convidem a acompanyar-nos per a intentar que el conseller respongui al programa sobre la situació lamentable dels mossos d’esquadra amb discapacitats al nostre cos. Us demanem la vostra col·laboració enviant TOTS una o més d’aquestes preguntes, o les que vosaltres creieu convenient:

1. Per què te mossos discapacitats abandonats a casa sense poder treballar, quan ho poden fer, malgrat estan en actiu al cos?

2. Per què desobeeix el mandat del Parlament de Catalunya d’aplicar mesures laborals transitòries als mossos discapacitats abandonats a casa? Si respon que les ha aplicat, quines han estat i a qui?

3. Per què vol expulsar els mossos discapacitats del cos amb un proper decret quan seria perfectament possible i legal que fessin tasques complementàries ocupant places de segones activitats, ja que equivaldria a desenvolupar una professió diferent dintre del cos?

4. És cert que segons un nou decret els farà renunciar a la seva plaça al cos si volen treballar sota l’amenaça de jubilar-los i que no puguin treballar mai més? És cert que la plaça la posarà a concurs per a que l’ocupi una persona jove i sana?

5. A quin pacte ha arribat o vol arribar amb la Seguretat Social per tal d’expulsar als mossos discapacitats cap a una feina fora del cos pagant menys de la meitat del sou però, en canvi, cotitzant com si els estigués pagant el 100% del sou? No constitueix això un frau?

6. Respecta i respectarà vostè escrupolosament la Llei de Protecció de Dades respecte als mossos i les seves discapacitats?

7. El sobreesforç que suposa un desplegament, fet precipitadament, mancat d’efectius suficients, només per a sortir a la foto, causa un greu perjudici en la salut dels membres del CME, sense tenir-los en compte com a persones. CONSIDERA VOSTÈ QUE DEIXAR DE PENSAR EN LA SALUT DE LES PERSONES ÉS CORRECTE?

8. La prova de que VOSTÈ NO PENSA EN LA SALUT DE LES PERSONES és que vol expulsar del cos als mossos d’esquadra amb discapacitat, amb l’excusa que ha firmat un acord amb els sindicats que, per cert, està impugnat davant dels tribunals, per discriminació, TE VOSTÈ  ALGUNA COSA EN CONTRA DE LES PERSONES  AMB DISCAPACITAT?

9. Li voldria recordar que vostè va dir públicament, que el cos de mossos d’esquadra ha de ser un reflex de la societat, i en la societat hi ha persones amb discapacitat, ON ESTAN EL MOSSOS D’ESQUADRA AMB UNA DISCAPACITAT?

10. Emparant-se en que vostès fa polítiques progressistes i que miren pels treballadors, COM ÉS QUE NO VOL PERSONES AMB DISCAPACITAT SOBREVINGUDA EN EL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA?

11. Els mossos es juguen la vida dia a dia a la carretera, a les ciutats i pobles ,davant la societat que els jutja per tot allò que fan, i si un dia les coses van maldades per a ells, s’els expulsa del Cos, no es compta amb ells. NO VEU QUE AIXÒ PASSARÀ FACTURA ELECTORAL, COM A MÍNIM, ENTRE LES FAMÍLIES DELS MOSSOS?

Anuncis
About AILMED (448 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

3 Comments on El conseller Saura estarà al programa Àgora del 33

 1. Molt bé , em sap greu pels amics de l’Àgora, els hem de saturar el contestador i la bústia de correu amb aquestes preguntes o d’altres, ja que com sempre el Conseller s’ha muntat una desfilada/”pasacalles” en un mitjà de comunicació i això no es just!
  Que digui d’una vegada per totes el que els policies, encara que humans, li signifiquem… voleu que us ho avanci… doncs per ell sóm una m…a!
  M’hi jugo un pèsol. Només veure com tracta els seus propis escortes o als companys de parlament.

  M'agrada

 2. S’ha plantejat la Cúpula del Departament d’Interior de ICV que al Departament d’Interior pot ser funcionaria millor si no fos perque dins hi ha un excés de persones que ocupen càrrecs que en el seu dia es van autoanomenar funcionaris de carrera i que pertanyen a l’anterior govern de CIU per tal de no perdre el lloc de treball i d’altres propis del PP que van ser inclosos arrel del passat pacte amb el govern espanyol i, fins i tot, càrrecs actuals de lliure elecció que han estat imposats per mantenir la coalició de l’actual tripartit?
  No es d’extranyar que per interessos partidistes, hi hagi dins del seu Departament un munt de contradiccions, manques i errònies dades d’assessorament, canals de comunicació interns trencats, desconfiances plenes, directrius imposades, objectius clars de desacreditació, fòrmules i procesos premeditats per enfonsar i posar en evidència els representants actuals de la Conselleria d’Interior i de rebots la desconfiança social de la ciutadania i el rebuig dels propis treballadors que formen el Departament.
  Estem convençuts que molts dels problemes i qüestions encallades del seu mandat ja haguessin estat fa temps solventades.

  M'agrada

 3. ¡¡foteulo fora amb aquet pijoecologista de esquerres ¿de esquerres? ¿asi es diu la nova dreta,are?

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: