Última hora

El programa Àgora fet a mida del conseller Saura

El programa Àgora en comptes de muntar el que hauria d’haver estat un debat, de tal com s’està fent el desplegament dels mossos, amb opinions a favor i en contra de la gestió feta per part del conseller Saura, ja que es tracta d’una televisió pública en la que tenen cabudes totes les opinions, van muntar una pantomima feta a mida perquè cap dels intervinents li va fer ombra ni li va contradir en qüestions molt importants al conseller. Van haver-hi molts missatges crítics amb la seva nefasta gestió que no van ser ni emesos, però els pocs que si que ho van ser no van merèixer pràcticament cap atenció ni del conseller ni dels intervinents, donant peu a ser un programa on el conseller va anar a penjar-se flors i medalles, a donar-se un bany de multituds i ser ensabonat una mica.

Per tal motiu no calia donar-li el context de debat sinó que hagués pogut ser una reunió entre amics que hagués pogut acabar bufant les espelmes d’un pastís o alguna cosa semblant. Bromes a part, ha estat una gran presa de pèl i una vergonya que es facin coses així en una televisió pública.

En resposta a una companya que va manifestar en un missatge, que sí va ser emès, la seva por de perdre la seva plaça de mossa al cos mentre es recupera d’una incapacitat permanent absoluta, el conseller va repetir la resposta que té apresa de memòria (la mateixa que va respondre al programa “59 segons” que us oferim en un altre post) sense contestar-li quina és la realitat que li espera. Sembla que el Sr. Saura s’amagui darrera l’acord signat amb els sindicats, com traient-se les culpes de sobre.

En relació al proper decret, si acaba sent aquell últim que es va presentar als sindicats amb certes modificacions, us recordem que és possible que els mossos discapacitats tinguin feina però que quedi clar que seran expulsats del cos de mossos. Creiem que és un tracte indigne per part d’aquest govern a persones que han tingut la desgràcia de patir discapacitats.

Us oferim un dels missatges que va ser enviat al programa per un dels membres d’AIL-MED i que no va ser emès:

Programa Agora del dia 20/09/2008

Pregunta al  H. Conseller Saura;

–         Com creu que el recordaran els membres del Cos de Mossos d’Esquadra?

1-  Com el Conseller que va acabar al 2008 el desplegament territorial dels   Mossos, que va  arribar a un acord històric amb tots els sindicats per desenvolupar el decret de segona activitat i altres fites històriques que vostè ens té acostumats a comunicar per la premsa?.

2- Com el Conseller que ha aconseguit fer perdre la confiança i professionalitat que tenia el poble català amb la seva policia?.

Jo personalment, i moltes persones que conec, perquè soc de la primera promoció, dels 268 primers i un dels 148 que varem assistir a aquell acte tan emotiu al Palau de la Generalitat, crec que el recordarem com el Conseller que ha fet mes mal als Cos de Mossos, que ha fet fora del Cos als mossos amb discapacitat i que fruit de l’animadversió que te envers els discapacitats i, sobretot, als membres de la associació AIL-MED (per la pèrdua d’un diputat les últimes eleccions generals) , deixarà al proper titular del Departament d’Interior i a la pròpia Generalitat de Catalunya una forta càrrega de feina i despeses per atendre les nombroses demandes, que ens veiem obligats a obrir dia a dia, ja sigui per incompliment de la legislació general, mandats del propi Parlament de Catalunya, tracte discriminatori i actuacions negligents.

Domènec Puig Eroles

Sergent de mossos d’esquadra en actiu

Tresorer d’AIL-MED

Anuncis
About AILMED (445 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: