Última hora

El desplegament s’ha fet a costa de la salut de molts companys

Segons diuen s’ha acabat el desplegament del cos de mossos d’esquadra, també diuen que encara falten per entrar en el cos uns 4000 agents. Considerem que aquesta forma precipitada de voler penjar-se les medalles en voler finalitzar el desplegament s’ha fet a costa de la salut de molts companys i de l’esforç de tots els membres del cos. Ells són qui es mereixen el major reconeixement, són les úniques persones que es mereixen penjar-se les medalles. En canvi el departament, amb el projecte de decret de segona activitat, vol intentar excloure tota aquella persona que tingui problemes de salut que comportin una discapacitat. Sí que és cert que segons el projecte se’ls donarà un lloc de treball, però no serà tal com marca la llei en segona activitat dintre del cos, ja que perdran la seva plaça en el cos de mossos.

.

Certes problemàtiques greus en el cos queden en segon pla mentre el departament utilitza el desplegament per fer-se propaganda pura i dura.

Anuncis
About AILMED (445 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

1 Comment on El desplegament s’ha fet a costa de la salut de molts companys

  1. Em sembla collonut, està super encertat el poster de campanya…jajajajajajajaja…
    Ja veureu qui “rapapolvo” els fotaran a aquests les properes eleccions entre els familiars i amics de mossos…per no parlar del vudú que la majoria li està fent..

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: