Última hora

El Tripartit al programa Àgora del Canal 33

Àgora33Aquesta vegada al programa Àgora se sentirà la opinió de totes les forces polítiques amb representació a Catalunya. Un altre cop hem d’aprofitar aquesta oportunitat per fer una pregunta a un Tripartit que ha fet una gestió nefasta respecte al cos de Mossos d’Esquadra, recolzant les polítiques injustes, il·lògiques i covardes del conseller d’Interior Joan Saura i discriminant a les persones amb discapacitat del cos.

Mentint descaradament al Parlament de Catalunya dient que s’estan aplicant mesures transitòries d’integració laboral mentre s’aprova un decret de segona activitat, quan la realitat és que ens tenen abandonats i oblidats a casa nostra sense feina per raó de discapacitat.

Hem d’enviar aquesta pregunta al correu agor@tv3.cat del programa Àgora del 33. HEM DE FER QUE SE SENTI LA VEU DEL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA DAVANT D’AQUEST GOVERN TRIPARTIT I QUE SE’LS CAIGUI LA CARA DE VERGONYA DEL TRACTE QUE ENS DONEN QUAN PATIM LA DESGRÀCIA D’UNA DISCAPATITAT!

Àgora s’emet el dilluns dia 10 al 33 a partir de les 22.00h. Us convidem a acompanyar-nos per a intentar que els polítics del Tripartit responguin al programa sobre la situació lamentable dels mossos d’esquadra amb discapacitats al nostre cos. Us demanem la vostra col·laboració enviant TOTS aquesta pregunta:

-EN GENERAL LA GESTIÓ DEL TRIPARTIT, I ESPECÍFICAMENT LA DEL DEPARTAMENT D’INTERIOR, ÉS NEFASTA I EN CONCRET VULL PREGUNTAR EL SEGÜENT:

ÉS CERT QUE ELS PARTITS QUE DONEN SUPORT AL GOVERN ESTAN D’ACORD AMB EL CONSELLER SAURA EN QUE S’EXPULSIN DEL COS DE MOSSOS D’ESQUADRA A AQUELLS QUE PATEIXIN UNA DISCAPACITAT, TAL COM CONSTA EN EL PROPER PROJECTE DE DECRET DE SEGONA ACTIVITAT DEL COS? SÍ O NO? PER QUÈ? SI US PLAU, NO CONTESTIN COM A UN LLORO EL MATEIX QUE SEMPRE RESPON EL SR. SAURA, QUE ES VA FIRMAR UN ACORD AMB ELS SINDICATS I QUE DINTRE DE POCS DIES ESTARÀ ARREGLAT, QUE AIXÒ SEMBLA JA UNA PRESA DE PÈL! DIGUIN SÍ O NO I PER QUÈ!

agora-tripartit

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

2 Comments on El Tripartit al programa Àgora del Canal 33

 1. Moltes gràcies per la teva solidaritat Martí! Una forta abraçada.

  M'agrada

 2. hE ENVIAT LA VOSTRA PREGUNTA AL PROGRAMA AGORA.
  ESPERO SERVEIXI D’ALGUNA COSA.
  sORT
  MARTI MASSANA

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: