Última hora

Si li preguntes quin temps fa contestarà el mateix

Sembla ser que el conseller Saura sempre diu el mateix, potser no sap dir res més. Mireu el vídeo. El conseller sempre s’escuda en els sindicats i en que fa anys que està pendent la regulació, mai contesta el que se li està preguntant en concret. Igual si li preguntes quin temps fa contestarà el mateix, perquè té apresa una resposta de memòria i sempre contestarà el mateix preguntin el que preguntin i mai entrarà en el contingut, potser el desconeix? Sap de què parla?

.

Si no sap de què parla llavors entenem perfectament la seva tàctica, que el millor és repetir sempre el mateix i així no ficar la pota i fer el ridícul.

.

Sr. saura si vosté i els seus assessors desconeixen el tema, nosaltres amb molt de gust estem disposats a assessorar-lo, gratis, s’estalviarà un munt de sous a la conselleria i, cregui’ns, ho farem infinitament millor.

.

VISTES LES RESPOSTES, AIL-MED DESAFIA AL CONSELLER SAURA A UN DEBAT EN UN MITJÀ DE COMUNICACIÓ

.

És més, Sr. Saura, emporti’s tots els assessors que vulgui perquè l’ajudin en aquest debat. Estem segurs que ni així s’atrevirà a fer-lo, ni ens contestarà i continuarà amagant-se darrera de les seves respostes apreses de memòria.

.

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: