Última hora

Carta del lector publicada avui a El Periódico

el-periodico

La suposada reinserció de les víctimes d’accidentsnoticies

Evaristo Camacho Pizarro

el-periodico-23-11-081Segons vaig llegir a EL PERIÓDICO, el conseller d’Interior, Joan Saura, elaborarà un estudi sobre la situació de les víctimes greus d’accidents de trànsit per impulsar mesures concretes que contribueixin a la seva reinserció social i laboral. ¿Com és capaç de donar-se un bany d’imatge aparentant una preocupació per la reinserció social i laboral de víctimes greus d’accidents tenint el meu cas a sobre la taula del seu despatx? Sóc agent dels Mossos d’Esquadra i, a causa d’un accident de moto que vaig tenir el 2006, anant de casa meva a la comissaria central de Sabadell a treballar, em van haver d’amputar el braç esquerre. A partir de llavors, i al derivar el període de rehabilitació en una incapacitat total permanent, van començar les negatives del Departament d’Interior que dirigeix el senyor Saura a donar-me una plaça de segona activitat adaptada a la meva discapacitat, tot i que la normativa dels mossos permet que aquests llocs de treball especials es puguin ocupar, fins i tot, en altres cossos de la Generalitat.

Interior sempre ha rebutjat la meva reinserció laboral. Continuo en el cos policial, però se’m va donar de baixa a la Seguretat Social fins a nova ordre. I aquí estic, esperant que algú es digni a prendre alguna mesura. Saura diu que ha arribat a un acord amb els sindicats i que aviat hi haurà un decret que solucionarà aquestes situacions. Però el que no explica Saura és que l’esborrany del decret preveu expulsar-me dels Mossos, malgrat que jo podria fer feines complementàries d’administratiu. Aquest és el tarannà del conseller per a la reinserció social i laboral de les víctimes greus d’accidents de trànsit.

Anuncis
About AILMED (448 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: