Última hora

Retallada de drets socials de milers de funcionaris de l’Estat amb incapacitats permanents

noticiesEl govern de Madrid prepara dur a terme una disminució dels drets de milers de funcionaris, és precisament un retall social al ciutadans més dèbils, als que pateixen incapacitats permanents. Entre tots els funcionaris afectats trobem cossos policials, militars i la Guàrdia Civil. Aquests últims protestaran amb una marxa a Madrid contra la retallada en les pensions per incapacitat permanent que ja ve reflectida als Pressupostos Generals de l’Estat de 2009.

.

A pesar que hem de distingir que ells pertanyen al règim de Classes Passives de l’Estat i nosaltres, en canvi, al règim General de la Seguretat Social, la nostra associació dóna suport a aquesta protesta que tindrà lloc a Madrid, malgrat no ens sigui possible assistir.

.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: