Última hora

Aconsellem que de moment ningú demani res a la conselleria d’Interior respecte al decret de segona activitat

ComunicatsBon any companys! Com heu vist, hem fet una pausa en les nostres publicacions en aquesta web durant el període nadalenc, però no us deixeu enganyar per les aparences, hem estat treballant i molt: portem molts dies estudiant el decret i elaborant un ampli informe al respecte.

.

Us recomanem que estigueu atents a les informacions que properament us farem arribar, hem de dir que davant els profunds dubtes que ens genera aquests decret aconsellem que de moment ningú demani res a la conselleria d’Interior. Algunes de les dubtes s’han generat per les informacions sobre el decret de segona activitat que s’han fet arribar als funcionaris del cos de Mossos d’Esquadra i que són contradictòries amb el que realment regula el decret.

.

Quan diem que aconsellem que de moment ningú demani res ens referim tant pel tema de l’edat com el tema de les disminucions i, per tant, si algú té dubtes sobre el que ha de fer el millor de moment és que ens envii un correu o ens truqui per consultar-nos el seu cas particular, tenint en compte que cada cas pot ser una solució diferent.

.

Agraïm la vostra confiança dipositada en nosaltres, el que estem fent és bàsicament intentar defensar els drets de tots els membres del cos, tant si tenen una discapacitat com si no.


About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: