Última hora

Bombers en segona activitat

 

 

 

 
    

L’associació neix per part de bombers que han patit accidents o malalties de feina. La foto dóna una visió  real del que està passant en realitat quan caus en aquest procés. La possibilitat de treballar conjuntament amb l’administració i els sindicats pot evitar que els bombers en situació de segona activitat ens sentim discriminats per manca de representació i sobretot de trobar tasques adequades a les nostres discapacitats, que en el dia d’avui cal millorar molt…Cal recordar al nostre col·lectiu que tots estem exposats a tenir un accident que ens canviarà la vida, fos important que no oblidem que després volem continuar  essent útils a la societat.

Aquest video és per demostrar que continuament rebem l’amenaça de que l’Administració vol aplicar el Estatut Bàsic del funcionari pùblic. En paraúles clares en volen fotre fora de l’Administració amb una mísera jubilació anticipada. Teniu en compte que abans del 2003, als bombers tant per accident com infermetats…els rescindién el càrrec de bomber i t’havies de buscar la vida al carrer cobran un pensió. Això ens ho pot explicar el nostre company de Tarragona que va estar-hi 5 anys abans de que la justcia obligués a reincorporar-lo al servei en segona activitat. Des de aquí una abraçada.

Anuncis
About AILBOD (73 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Bombers de la Generalitat amb Discapacitats (AILBOD), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels bombers que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

1 Comment on Bombers en segona activitat

 1. Sergio Vaquero // 19 Agost, 2009 a les 12:09 // Resposta

  Molt bé, Jaume. He vist el video i està molt bé. Molt bona feina, el missatge és important que arribi a la gent i sensibilitzar al màxim. Penso que amb aquest video s’obre una bona porta.
  Hem d’estar units més que mai i fer arribar l’informació d’aquesta web i de l’associació a tot el col·lectiu de bombers.
  Hem de fer la reunió al Septembre a tot el colectiu de 2ª Activitat.
  Gràcies per la feina ben feta.
  Salutacions.

  Sergio

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: