Última hora

Carta al conseller d’Interior Joan Saura

interior1Carta adreçada al conseller d’Interior Joan Saura el dia 26 de gener:

.

Des de la l’Associació hem estudiat molt detingudament el Decret 246/2008 de 16 de desembre, de la regulació de la situació administrativa especial de segona activitat en el cos de mossos d’esquadra, publicat en el DOGC de 19 de desembre de 2008 núm. 5282, que desenvolupa la Llei 10/94, d’11 de juliol.

.

Tal com hem mantingut sempre, el que es regula en el Decret, de forma molt important, fa referència a persones amb discapacitat.

.

En el Decret, en la Disposició addicional 1, es fa constar la creació d’una comissió permanent amb la finalitat de fer un seguiment de les polítiques de segona activitat i d’aplicació d’aquest Decret, amb facultats de proposta i d’informe previ sobre aquesta matèria.

.

En relació a la defensa que fa aquesta associació en relació a les persones amb discapacitat i a les seves famílies, es d’aplicació la LLEI 51/2003, DE 2 DE DESEMBRE, d’igualtat d’oportunitats, no discriminació i accessibilitat universal de las persones amb discapacitat, que defineix qui té la consideració de discapacitat i que és d’aplicació a tot l’Estat.

.

Concretament en el seu Article 15. es regula la participació de les organitzacions representatives de les persones amb discapacitat i les seves famílies en la preparació, elaboració i adopció de les decisions que els concerneixen.

“Las personas con discapacidad y sus familias, a través de sus organizaciones representativas, participarán en la preparación, elaboración y adopción de las decisiones que les conciernen, siendo obligación de las Administraciones públicas en la esfera de sus respectivas competencias promover las condiciones para asegurar que esta participación sea real y efectiva. De igual modo, se promoverá su presencia permanente en los órganos de las Administraciones públicas, de carácter participativo y consultivo, cuyas funciones estén directamente relacionadas con materias que tengan incidencia en esferas de interés preferente para personas con discapacidad y sus familias.”

.

Per tal motiu, considerem que l’Associació que represento compleix el requisit per tal de poder estar representada en l’esmentada Comissió regulada en el Decret 246/2008 de 16 de desembre, en defensa de les persones amb discapacitat.

.

Per tal motiu demanem estar representats en la citada comissió.

.

Atentament,

Sr. Àngel Gómez-Quintero Mora

President AIL-MED.

carta-conseller-28-1-09

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

2 Comments on Carta al conseller d’Interior Joan Saura

 1. Senyor Saura el curs de diversificació per extranjers a sigut un fracas fes algu al respecte xk estic veient k quasi a tot l’estat policies immigrants pocs.

  M'agrada

 2. Zero coma Saura

  Sembla mentida com es resisteix a escoltar les persones aquest Saura… La boca plena d’igualtat, progresisme, sostenibilitat i no sé cuantes “xorrades” més, i en realitat, actua de forma dictatorial , inflexible i fins i tot traïdora.
  Catalunya i el poble català no es mereixen que aquest representant del “zero coma” mani, gestioni i decideixi de la manera que ho està fent.
  Fen rotllar la frase “Zero coma Saura” , com a frase reivindicativa i representativa de l’acció de govern de Saura i la seva representativitat real dels catalans.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: