Última hora

Afiliació gratuïta!

afiliacio-ailbod

Gràcies pel vostre suport!

.

La manera més fàcil d’enviar correctament el full d’afiliació és que ompliu el full amb les vostres dades i, un cop fet, us el guardeu per tal d’adjuntar-lo al correu electrònic (a través de Yahoo, Hotmail, Gmail, etc) que ens heu d’enviar a l’adreça ail.bombers@gmail.com

Podeu enviar-lo per fax si us dóna més confiança que els correus electrònics. Sobra dir que l’Associació tractarà les dades de forma absolutament confidencial i amb rigurositat en base a la legislació vigent.

Un cop rebut el full, l’Associació us remetrà un correu de benvinguda i alhora de confirmació de la vostra afiliació. És important que us poseu en contacte si no el rebeu perquè això voldrà dir que el full no s’ha rebut o la vostra adreça de correu està posada malament. A partir d’aquí us mantindrem informats de les diferents novetats i actuacions de manera constant a través dels nostres comunicats.

ADREÇA: CARRER SARDENYA NÚM. 355 PIS 1 PORTA 1, 08025 BARCELONA

ADREÇA ELECTRÒNICA: ail.bombers@gmail.com

MÒBIL: 619204387 – 639517765

FAX I TEL.: 934593326

Anuncis
About AILBOD (73 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Bombers de la Generalitat amb Discapacitats (AILBOD), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels bombers que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: