Última hora

Entrevista amb Salvador Sedó, candidat d’UDC a les properes eleccions al Parlament Europeu

logo-udc1

.

Salvador Sedó, candidat d’UDC a les properes eleccions al Parlament Europeu el 7 de juny, va sol·licitar fa poc tenir una entrevista amb aquesta associació que finalment va tenir lloc a la seu d’UDC el passat 20 de març.

.

.

És de destacar, i ho agraïm profundament, l’interès manifestat pel Sr. Sedó en conèixer-nos en persona i sentir de primera mà la marxa, i totes les vicissituds, de la denuncia a la Comissió Europea que en el seu moment vam interposar. Una denúncia, entre d’altres qüestions, sobre la discriminació que es practica a les persones discapacitades en el Cos de Mossos d’Esquadra i que s’ha anat ampliant, a mida que les negociacions sobre segona activitat avançaven sense deixar participar la veu del nostre col·lectiu d’afectats i ara amb l’aprovació d’un decret de caire discriminador. Un decret amb el que s’exclou de les segones activitats a molts discapacitats, negant drets ara reconeguts pel TSJC, i en el que el conseller Saura no considera que sigui d’aplicació la normativa Europea segons ens va fer saber per escrit.

.

Tot plegat va ser d’enorme interès pel Sr. Sedó que ens va oferir el seu suport i amb el que continuarem tenint futurs contactes per a fer un seguiment de les nostres activitats.

.

amb-el-candidat-sedo1

Amb el candidat Salvador Sedó a la seu d’UDC

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: