Última hora

Entrevista amb Salvador Sedó, candidat d’UDC a les properes eleccions al Parlament Europeu

logo-udc1

.

Salvador Sedó, candidat d’UDC a les properes eleccions al Parlament Europeu el 7 de juny, va sol·licitar fa poc tenir una entrevista amb aquesta associació que finalment va tenir lloc a la seu d’UDC el passat 20 de març.

.

.

És de destacar, i ho agraïm profundament, l’interès manifestat pel Sr. Sedó en conèixer-nos en persona i sentir de primera mà la marxa, i totes les vicissituds, de la denuncia a la Comissió Europea que en el seu moment vam interposar. Una denúncia, entre d’altres qüestions, sobre la discriminació que es practica a les persones discapacitades en el Cos de Mossos d’Esquadra i que s’ha anat ampliant, a mida que les negociacions sobre segona activitat avançaven sense deixar participar la veu del nostre col·lectiu d’afectats i ara amb l’aprovació d’un decret de caire discriminador. Un decret amb el que s’exclou de les segones activitats a molts discapacitats, negant drets ara reconeguts pel TSJC, i en el que el conseller Saura no considera que sigui d’aplicació la normativa Europea segons ens va fer saber per escrit.

.

Tot plegat va ser d’enorme interès pel Sr. Sedó que ens va oferir el seu suport i amb el que continuarem tenint futurs contactes per a fer un seguiment de les nostres activitats.

.

amb-el-candidat-sedo1

Amb el candidat Salvador Sedó a la seu d’UDC

Anuncis
About AILMED (445 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: