Última hora

Códex 10 a la Diada de Sant Jordi

eduardEl nostre company Eduard Pascual promocionarà el 23 d’abril, diada de Sant Jordi, el seu llibre Códex 10 i aquí us fem esment dels horaris i llocs on ho farà. Des de l’associació ens sentim orgullosos de tenir un membre com Eduard i pot comptar amb tot el nostre suport. És realment lamentable com, malgrat l’enorme èxit que està tenint i que tindrà aquest llibre i tractant-se d’històries basades en fets reals sobre el treball dels Mossos d’Esquadra, la Conselleria d’Interior el té en la més absoluta de les ignoràncies.

.

Fa poc Eduard, llegint una notícia a El País, va sentir enveja sana de com el Ministre de l’Interior, el Sr. Rubalcaba, va presentar en un acte un llibre titulat “Barcelona negra” de l’Inspector del CNP Rafael Jimenez, un llibre basat en casos reals com el d’Eduard. No feia gaire Eduard havia convidat a la presentació del seu llibre al Conseller d’Interior Joan Saura, adjuntant un exemplar de promoció. No va rebre ni una sola contestació, ni una mísera nota d’agraïment, a la presentació no va aparèixer ningú de la Conselleria.

.

Aquest és el tarannà del Sr. Saura amb els mossos discapacitats que, abandonats injustament pel departament d’Interior, tracten de refer la seva vida. El que per a nosaltres és l’exemple a seguir, una persona valuosa amb una empenta admirable, pel Sr. Saura potser ha estat i és un discapacitat que fa nosa perquè continua essent Mosso d’Esquadra en actiu i l’única cosa que l’importava durant el seu mandat no era integrar-lo laboralment ni com d’útil podia ser al Cos fent feines complementàries en segones activitats, sinó deixar-lo a casa mentre pactava com desfer-se’n d’ell, com fer-lo fora dels Mossos o jubilar-lo. Com ara ho voldrà fer amb el decret que va imposar, entenem potser perquè el Sr. Saura actua d’aquesta manera tan mesquina.

.

Quina devia ser la sorpresa, i la gran decepció, d’Eduard quan va acabar de llegir l’article d’El País i va veure que al costat del Sr. Rubalcaba en la presentació del llibre de l’Inspector del CNP estava el conseller Saura i el ara Director de la Policia Joan Delort. El fet parla per sí sol.

.

Códex 10 a la Diada de Sant Jordi:

de 11 a 12 h. Stand de Abacus en Rambla Catalunya/Corcega. Barcelona.

de 12 a 13 h. Stand de Negra y Criminal en las Ramblas. Barcelona.

de 16 a 17 h. Stand de La Llibreteria. La Rambla. Girona.

de 17 a 17:30 h. Stand de Llibreria Geli. La Rambla. Girona.

de 17:30 a 18:15 h. Stand de Llibrería Carlemany. La Rambla. Girona.

de 19 a 20 h. Llibreria Masdevall. Figueres.

de 20 a 21 h. Stand de Llibreria Mallart. Figueres.

.

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

1 Comment on Códex 10 a la Diada de Sant Jordi

  1. Moltísimes gracies per la vostra soliaritat amb el meu projecte, companys. Ahir em vaig fer un far de signar llibres, i a tothom que em preguntava els explicava la nostra situació laboral. Sapigue que la gent empatitza amb nosaltres, ens apoia i ens respalda; tant al colectiu del cos com a especialemnte als que en resultem discapacitats.

    Es una altra forma de fer difusió del nostre problema.

    Eduard

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: