Última hora

Olmos no ha trigat ni dos mesos en ser recol·locat per Saura… nosaltres continuem abandonats

nomenament OlmosSembla increïble, quina rapidesa quan es vol! El 5 de maig de 2009 Rafael Olmos va ser designat al DOGC com a personal eventual i assessor directe del conseller del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, amb un complement de destinació grup A nivell 30.2 i un complement específic de 40.964.88 euros.

.

El número d’assessors de la Generalitat ja és de 249 persones, segons es va informar fa poc a l’ABC, que també indica que el personal eventual del Govern espanyol ascendeix a 192. Aquest nombre excedeix ja en 31 les previsions que el propi tripartit es va marcar en un acord de govern aprovat el 16 de gener de 2007. Segons aquesta normativa, els càrrecs de confiança no podien superar els 218. A Interior, Relacions Institucionals i Participació, Economia i Finances, Governació i Administracions Públiques, el topall està fixat en 43, però ja hi ha 47 places.

.

La carrera d’Olmos ha estat sempre paral·lela a la de Joan Delort, sempre s’han fet costat. Quant el senyor Delort va ser Director del Servei Català de Trànsit va nomenar al senyor Olmos com assessor; desprès quant se’n va anar el senyor Delort, el senyor Olmos va quedar com a Director del SCT. Quan el senyor Delort va ser nomenat Director de Seguretat Civil, el senyor Olmos va ser nomenat el 24 de gener de 2007 Director General de la Policia dels Mossos d’Esquadra.

.

Olmos va ser cessat el 31 de març del 2008, després de l’actuació dels mossos en el desallotjament dels estudiants de la Universitat de Barcelona. Si més no creiem que l’opinió pública va entendre que se’l cessava en relació a la seva ineptitud respecte a aquestes actuacions. Ara, en dos mesos, sembla ser que l’home que se’l donava com a inepte per a ser Director ara és fantàstic per a ser assessor del Conseller Saura amb un sou astronòmic.

.

Resulta que sí que hi ha diners per pagar assessors amb els sous més alts de la Generalitat, això sí, mentrestrant els mossos d’esquadra que pateixen una discapacitat, juntament amb les seves famílies atònites davant la desídia del Departament, han esperat infructuosament durant tot el mandat de Saura que es digni a aplicar la llei de mossos 10/94, com ara l’ordena per fi el TSJC, per a poder treballar en segones activitats. PER A PODER TREBALLAR!

.

Aquest bon home s’ha dedicat a negar el dret al treball a discapacitats, com s’extreu de la sentència que vam guanyar al TSJC perquè no ha volgut aplicar la llei, però és que, MENTRE EL SEU ENTRANYABLE OLMOS NO HA TRIGAT NI DOS MESOS EN SER RECOL·LOCAT, els mossos discapacitats encara estem esperant que apliqui voluntàriament la sentència… però si és que ni tan sols ha aplicat a ningú el nyap de decret de segona activitat que va aprovar fa cinc mesos!

.

Un aplaudiment! De veritat que ens agradaria tenir la cara tan dura com alguns!

.

Olmos, Saura i Delort

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

1 Comment on Olmos no ha trigat ni dos mesos en ser recol·locat per Saura… nosaltres continuem abandonats

  1. Faré esment d’aquest post al meu blog, trobo vergonyósa la situació. Gràcies per tot.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: