Última hora

Saura atorga només 7 medalles a mossos discapacitats i les publica al DOGC vulnerant la llei de protecció de dades

el conseller SauraAl final, després del rebombori a la premsa dient que s’havia assolit un acord “històric” amb els sindicats, alguns fins i tot estaven orgullosos, resulta que la “guardiola” no dóna més que per a 7 medalles per a mossos que per raó de feina han sofert una discapacitat.

.

Quina gran fita! Vaja! Serà possible que amb més de 14000 funcionaris al cos només hagin tingut la desgràcia 7 persones quan fa poc es va celebrar el 25º aniversari del Cos? Riem o plorem? De quantes persones i famílies s’està oblidant el senyor Saura? És aquest el “superAcord” tan fantàstic? Però clar, pel que sí que hi ha dinerets és pel feng-shui o pel senyor Olmos, que no fa ni dos mesos que va ser cessat del càrrec de Director de la Policia i, miracle!, ja és el nou assessor del conseller Saura amb el sou del nivell més alt de la funció pública!

.

En el nyap de decret de segona activitat que el senyor Saura va encolomar als sindicats amb vaselina es diu a la seva Disposició Addicional Segona que “totes les persones que durant la tramitació d’un expedient de segona activitat tinguin coneixement o accés a dades personals de caràcter mèdic especialment sensibles i protegides pel dret a la intimitat hauran de guardar la deguda reserva professional a aquest respecte i complir rigorosament la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal”.

.

Però sembla ser que el senyor Saura, que té uns superbons assessors als que paga una pasta (l’Olmos, per exemple), ha pensat potser que com als incapacitats totals, absoluts o grans invàlids els prohibeix taxativament poder passar a segona activitat doncs no passa res si publica al DOGC resolucions amb dades de salut personals seves, com el tipus d’incapacitat de l’INSS que tenen i les dates d’assoliment, amb noms i cognoms sencers perquè tothom sàpiga qui és i què té sense cap mena de dubte.

.

I qui té accés a aquesta dada? Doncs res home! Quatre gats! Només has d’introduir nom i cognoms d’aquestes persones al Google per exemple i sortiran al DOGC per Internet al primer lloc A TOT EL PLANETA TERRA! És indignant!

.

AQUESTA ASSOCIACIÓ HA DENUNCIAT AL CONSELLER SAURA DAVANT L’AGÈNCIA CATALANA DE PROTECCIÓ DE DADES, EN NOM D’AFILIATS SEUS, PER VULNERAR LA NORMATIVA VIGENT SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL PER AQUESTS MOTIUS.

denuncia agencia

.

Aquesta associació ja va advertir en el seu moment que, davant del nyap de decret, teníem seriosos dubtes sobre el correcte tractament de les dades de salut personals que en podia fer el Departament d’Interior. Ara ja tenim una altra prova que no saben el que porten entre mans quan tracten un tema tan seriós com la discapacitat. Una solució tan senzilla com per exemple utilitzar el número de TIP en comptes de nom i cognom hauria bastat, però potser hauria estat massa haver d’empassar-se l’orgull en reconèixer indirectament que aquests funcionaris continuen en actiu al Cos.

.

Considerem que certament és un bé atorgar unes medalles amb compensació econòmica a mossos discapacitats per motiu de feina, però és lamentable que el Departament no s’hagi dignat a condecorar-los el Dia de les Esquadres com als demés i sentir-se orgullós d’ells, que esbombi les seves dades de salut personals per tot el planeta o que s’hagi oblidat de potser més de 50 mossos segurament amb una dura història personal i familiar darrera.

.

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

1 Comment on Saura atorga només 7 medalles a mossos discapacitats i les publica al DOGC vulnerant la llei de protecció de dades

 1. Sense paraules…
  Que més voleu sentir?…

  Aquest és un missatge adreçat a:
  Periodistes indolents
  Mossos acomodats
  Mossos amb aspiracions
  Periodistes premiats
  Sindicats amics
  Sindicats amb sordina
  Funcionaris desconectats…

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: