Última hora

Si hem de perdre la vida o la salut quin suport ens dona l’Administració?

 

 MORT EN ACTE DE SERVEI _3_La tasca de bomber es arriscada, tot i així i com a molts oficis, patim pèrdues molt valuoses de vides humanes, on sempre els nostres caps esmenen paraules de suport que son benvingudes.
Rafael Olaya-foto copiaAquesta circular la exposem per tal de no oblidar les paraules dites, demanant als nostres responsables el suport necessari pels que han quedat amb discapacitats tant per accidents de feina com per als que sense demanar res a canvi perden el més valuós que tenen, la salut. Els bombers assumim voluntàriament un risc personal, si s’escauen accidents o infermetats de feina, etc…Necessitem i demanem que sigui la Administració que ens faci costat amb el suport de la societat, que avui per avui ens teu força al marge.  
Anuncis
About AILBOD (73 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Bombers de la Generalitat amb Discapacitats (AILBOD), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels bombers que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: