Última hora

Jornada sobre la integració de les persones amb discapacitat a les administracions públiques

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya ha convocat pel 2 de juliol una Jornada sobre la integració de les persones amb discapacitat a les administracions públiques. Celebrem que L’Escola d’Administració Pública de Catalunya faci aquestes jornades i creiem que hauríem d’estar, així que hem demanat poder assistir conjuntament amb l’associació de bombers amb discapacitat.

.

Us volem comunicar que en relació al decret de segona activitat aprovat fa ja sis mesos, se’ns ha dit que està paralitzat a funció pública, la qual cosa celebrem i compartim plenament. Ja és hora que algú posi seny davant un decret que és un nyap absolut.

.

Des d’aquesta associació entenem que la integració laboral i l’accés a la funció pública de persones amb discapacitat s’hauria de regular per llei dintre de la funció pública. L’objectiu és donar les màximes garanties a les persones amb discapacitat en aquest sentit.

.

El que no pot ser admissible és que les persones amb discapacitat siguin tractades de diferent forma a la funció pública, com per exemple que al cos de Bombers un discapacitat pugui accedir a la situació administrativa de segona activitat i, per contra, al cos de Mossos d’Esquadra se l’impedeixi.

.

Una llei faria que fossin tractats igual i considerem que crear-la li correspondria al Departament de Governació i Administracions Públiques d’acord amb el d’Acció social i Ciutadania.

jornada integració_Page_1

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

1 Comment on Jornada sobre la integració de les persones amb discapacitat a les administracions públiques

  1. S’han de complir les lleis, les sentències judicials i després podrem creure en “les bones intencions del govern” , de moment només ens queda protestar …….

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: