Última hora

A TOT EL COL·LECTIU DE MOSSOS D’ESQUADRA I BOMBERS DE LA GENERALITAT!

Comunicat de concentració!AIL-BOD i AIL-MED, us cridem a assistir a la concentració que realitzarem dijous dia 2 juliol a les 10 hores

Davant l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, situada al C/Girona 20 de Barcelona

.

Amb motiu de la celebració de la “Jornada per a la integració de les persones amb discapacitat en les administracions públiques”.

.

La direcció General de la Funció pública, ha convocat aquesta jornada per tractar un tema que nosaltres patim directament, el de les dificultats laborals que suportem les persones amb discapacitat a la funció pública.

.

S’ha difós pel departament d’Interior la notícia de que el problema de la reubicació dels funcionaris amb discapacitat havia estat ja resolt… res més lluny de la realitat. Celebrem el seny de la Direcció General de la Funció Pública en PARALITZAR l’aplicació d’un decret de segona activitat que practica la discriminació entre els discapacitats del cos de Mossos d’Esquadra.

.

El conseller Joan Saura, al capdavant del Departament d’Interior:

  • Practica la DISCRIMINACIÓ entre els discapacitats del cos de Mossos d’Esquadra sense acomplir la Llei de Policia i abandonant als mossos que han causat incapacitat a casa seva i aprovant un decret de segona activitat que els discrimina.

  • Ha engegat una vergonyosa PERSECUCIÓ sense precedents entre els discapacitats del cos de Bombers de la Generalitat.

.

Així doncs AIL-MED i AIL-BOD, com associacions d’afectats, pretenen fer sentir la seva veu, per tal de donar a conèixer de nou, la pèssima actuació que en aquest sentit està duent a terme el Departament d’Interior.

.

BASTA JA DEL VEXATORI TRACTE QUE EL DEPARTAMENT D’INTERIOR DEPARA ALS DISCAPACITATS QUE SORGEIXEN ENTRE ELS SEUS FUNCIONARIS!

.

BASTA JA DE DISCRIMINACIÓ I PERSECUCIÓ!

.

US ESPEREM A LA CONCENTRACIÓ!

.

About AILBOD (75 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Bombers de la Generalitat amb Discapacitats (AILBOD), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels bombers que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: