Última hora

Bombers i Mossos discapacitats units per la discriminació i persecució del senyor Saura

Concentració 2-7-09 AILMED AILBOD (4)El passat dijous diversos membres d’AIL-MED i AIL-BOD vam assistir a una interessant jornada sobre la integració de les persones amb discapacitat en les administracions públiques. Es van celebrar a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i en ella van participar persones rellevants del món universitari i de diferents departaments de la Generalitat com ara de Funció Pública, Acció Social i Treball.

.

Aprofitant que es tractava un tema que nosaltres patim directament i davant que la Direcció General de la Funció Pública sembla ser que ha PARALITZAT l’aplicació d’un decret de segona activitat que practica la discriminació entre els discapacitats del cos de Mossos d’Esquadra i la persecució que es practica als discapacitats dels Bombers de la Generalitat, les dues nostres associacions vam decidir que era un bon moment per a donar-nos a conèixer i transmetre la nostra problemàtica.

Concentració 2-7-09 AILMED AILBOD (7)

Bombers i Mossos discapacitats units

concentració AILBOD

Els Bombers de Tarragona amb el President d’AIL-BOD

Així molts participants i assistents es van quedar bocabadats quan els vam explicar com tracta el Departament d’Interior als discapacitats que hi treballem. A més membres de les nostres associacions es van concentrar a la porta, van penjar una pancarta i van aprofitar per repartir nombrosos pamflets denunciant la nostra situació.

Concentració 2-7-09 AILMED AILBOD (8)

Repartint pamflets

Alguns companys tant de mossos com de bombers es van passar per tal de donar-nos suport, la qual cosa agraïm de tot cor, així com també agraïm força la presència i el recolzament de diversos membres del sindicat Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) que van romandre amb nosaltres fins l’acabament. En concret vam tenir amb nosaltres al Secretari d’acció Sindical de Catalunya Joan Carles Masip, al President del Sector de Presons de Catalunya Joan Escanilla i als representants sindicals del CSI-F a la Policia Local d’Hospitalet de Llobregat i de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

No vam gaudir de la presència de cap altre sindicat, malgrat li havíem comunicat a tots. Respectem l’opinió de tothom.

Concentració 2-7-09 AILMED AILBOD (15)

Amb els membres del sindicat CSI-F de Catalunya

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

1 Comment on Bombers i Mossos discapacitats units per la discriminació i persecució del senyor Saura

  1. Vaja, vaja amb els sindicats de mossos…. se’ls demana i no apareixen….
    No deuen tenir la consciència tranquil.a…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: