Última hora

El senyor Saura anuncia que plegarà: millor que no hagués començat

Saura MontillaEl mal ja està fet. Dimiteixi ja per decència, senyor Saura

.

Joan Saura, president d’Iniciativa per Catalunya (ICV) i número tres del Govern català com a conseller d’Interior i Relacions Institucionals va anunciar que no tornarà a encapçalar la candidatura eco-socialista a la presidència de la Generalitat en las eleccions autonòmiques que es celebraran a finals de 2010. Saura va fer l’anunci per sorpresa, durant una reunió del Consell Nacional del partit.

.

El senyor Herrera ja espera el seu premi amb paciència i diu que “Saura ho ha fet bé i així li hem transmès”. Per al president, resulta que Saura no és dels membres del Govern “més desgastats” i ha indicat que hi ha “massa prejudicis” contra ell. “Saura ha fet i està fent molt bé el seu treball”, ha afegit.

.

El seu amic Boada ha considerat que es tracta “d’una decisió personal” i ha elogiat que “ho ha fet en el millor moment pel partit”. El propi Saura diu que “els canvis s’ha de fer quan les coses van bé”.

.

El més increïble de la prepotència i la poca-vergonya del senyor Saura i la seva camarilla és que, fins i tot, es permeten fer el ridícul d’aquesta manera sortint als mitjans de comunicació vanagloriant-se de que ho han fet tot molt bé al capdavant del Departament d’Interior, quan la realitat és que haurien d’amagar el cap sota terra o dimitir per decència.

.

Tot això és una petita pinzellada per la nostra banda del que haurien de sentir-se “orgullosos”:

 • Negar-se a complir la llei de Mossos per a integrar persones disminuïdes al·legant que faltava desenvolupament reglamentari sabent que era fals, ja que hi havia sentències i recomanacions del Síndic de Greuges que deien que no feia falta.

 • Deixar mossos discapacitats a casa abandonats sense sou pel fet de ser-ho mentre que al Cos seguien treballant tranquil·lament altres discapacitats amb el seu beneplàcit.

 • Contractar més de 900 administratius per treballar a totes les comissaries de mossos a Catalunya per a fer tasques complementàries que no els pertoca mentre deixa mossos discapacitats a casa abandonats als quals correspondria fer-les.

 • El Parlament de Catalunya els ordena amb una moció que, mentre negocien un decret sobre segona activitat, apliquin mesures transitòries amb les que alguns mossos discapacitats podrien haver treballar mentrestant. NO van aplicar cap ni una. El més bo de tot és que més tard van votar al Parlament que SÍ van aplicar mesures! (Increïble. Quina cara més dura).

 • Pacten amb els sindicats del Cos DISCRIMINAR de fer tasques en segona activitat a determinats discapacitats mentre que a d’altres discapacitats se’ls deixa accedir a aquesta situació.

 • S’aprova un decret en que s’amenaça amb una jubilació il·legal als mossos discapacitats DISCRIMINATS pel pacte sindical si no renuncien a la seva plaça i accepten una altra en inferiors condicions que ni existeix a la llei de Mossos.

 • El decret vol afegir contingut al la llei de Mossos creant places per determinats discapacitats. Mai un decret pot modificar una llei, només desenvolupar-la. Sembla ser que, segons Funció Pública, el decret del senyor Saura pot.

.

Aquesta associació té un munt de demandes interposades per moltes d’aquestes qüestions amb sentències favorables (una ja és ferma al TSJC), té impugnats el pacte sindical i el decret del senyor Saura i té denunciat al Govern de la Generalitat a la Comissió Europea per DISCRIMINACIÓ.

.

Si això significa pels senyors Saura, Montilla, Herrera i Boada, que estan fent molt bé el seu treball al Departament d’Interior amb tots els nyaps que han fet i que volen fer (una nova llei de Policia, per exemple) segurament és que viuen en una altra galàxia, és no voler acceptar el fracàs d’una gestió amb humilitat i que la paraula rectificar no apareix al seu diccionari.

.

About AILMED (444 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

1 Comment on El senyor Saura anuncia que plegarà: millor que no hagués començat

 1. Jo pregunto si el Sr. Joan Saura, president d’Iniciativa per Catalunya (ICV) i número tres del Govern català,¿ Si renuncia quina paga li quedarà? ¿ Es que no es veu capaç de fer la seva feina? Tan dura es? Per que no proba de fer de bomber de primera línea duran el mateix tems que ha estat dins del govern, Vos te poder per ficar-se sense passar les proves de bombers , però esta clar es mes fàcil dimitir i que li quedi un bona paga per a ver fet la seva feina i mal feta, Ignorant i complicar la situació dels Mossos i Bombers de segona activitat,
  Mol be Sr. Joan Saura segur que la seva situació la te ven arreglada.

  Un Bomber

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: