Última hora

Reunió de Treball a la seu del Partit Popular de Catalunya

PPCA finals de juliol vam tenir una reunió amb la Presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, a la seu del partit a Barcelona. A partir d’aquí vam acordar planificar una sèrie de reunions a partir de setembre per tal de treballar i analitzar a fons la situació dels mossos d’esquadra que pateixen una discapacitat davant la discriminació que estan patint.

.

Ahir va tenir lloc la primera d’aquestes reunions i concretament va ser amb la senyora Maria Llanos de Luna Tobarra, Presidenta del Comissió de Treball i Vicesecretaria Sectorial del Partit Popular de Catalunya. La senyora Llanos és una gran experta en matèria de Seguretat Social.

.

Les sensacions amb la senyora Llanos no han pogut estar millors i són de plena coincidència en pràcticament tots els temes que es van tocar. Davant la conversa que vam tenir i tota la documentació que es va estudiar des del punt de vista jurídic, la qual cosa va ocupar dues hores i mitja, la senyora Llanos ens va instar a continuar les rondes de reunions de treball amb ella i amb més experts en la matèria. Aquestes reunions de treball definiran la línia d’actuacions a dur a terme.

Reunió a la seu del PPC amb la Sra. Llanos

Reunió a la seu del PPC amb la Sra. Llanos

About AILMED (590 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: