Última hora

Reunió de Treball a la seu del Partit Popular de Catalunya

PPCA finals de juliol vam tenir una reunió amb la Presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, a la seu del partit a Barcelona. A partir d’aquí vam acordar planificar una sèrie de reunions a partir de setembre per tal de treballar i analitzar a fons la situació dels mossos d’esquadra que pateixen una discapacitat davant la discriminació que estan patint.

.

Ahir va tenir lloc la primera d’aquestes reunions i concretament va ser amb la senyora Maria Llanos de Luna Tobarra, Presidenta del Comissió de Treball i Vicesecretaria Sectorial del Partit Popular de Catalunya. La senyora Llanos és una gran experta en matèria de Seguretat Social.

.

Les sensacions amb la senyora Llanos no han pogut estar millors i són de plena coincidència en pràcticament tots els temes que es van tocar. Davant la conversa que vam tenir i tota la documentació que es va estudiar des del punt de vista jurídic, la qual cosa va ocupar dues hores i mitja, la senyora Llanos ens va instar a continuar les rondes de reunions de treball amb ella i amb més experts en la matèria. Aquestes reunions de treball definiran la línia d’actuacions a dur a terme.

Reunió a la seu del PPC amb la Sra. Llanos

Reunió a la seu del PPC amb la Sra. Llanos

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: