Última hora

Saura comença a “cridar a files” a mossos discapacitats

ComunicatsUn any i cinc mesos després del gran acord “històric” amb els sindicats i nou mesos després de l’aprovació d’un decret que sembla fet per McGiver, amb maniobres estranyes i misterioses pel mig amb l’ICAM i Funció Pública, resulta que el nostre estimat conseller Saura de sobte ha començat a telefonar als mossos discapacitats que van demanar plaça, sota l’amenaça de ser jubilats en un any si no ho feien, sembla ser que amb la intenció de “cridar-los a files”.

Aquests companys han estat citats de manera individual per tal de tenir una entrevista amb personal de recursos humans a partir d’aquesta propera setmana. Què explicaran als mossos discapacitats? Per què no ho fan per escrit? Perquè tant secretisme? Estaran presents els sindicats per donar-los suport i defensar els seus drets? Podran portar endavant un nyap de decret que té més números d’enfonsar-se que el Titànic?  S’hauran inventat alguna de nova? Més nyaps?

El que sí que us podem dir és que l’associació donarà suport i assessorament a tots els companys que hauran de passar per aquest tràngol després d’anys d’espera i abandonament. Us mantindrem informats a tots en quant ens arribi més informació.

Saura trucant

Compte! Si heu sol·licitat una plaça rebreu una trucada!

Anuncis
About AILMED (445 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: