Última hora

Saura comença a “cridar a files” a mossos discapacitats

ComunicatsUn any i cinc mesos després del gran acord “històric” amb els sindicats i nou mesos després de l’aprovació d’un decret que sembla fet per McGiver, amb maniobres estranyes i misterioses pel mig amb l’ICAM i Funció Pública, resulta que el nostre estimat conseller Saura de sobte ha començat a telefonar als mossos discapacitats que van demanar plaça, sota l’amenaça de ser jubilats en un any si no ho feien, sembla ser que amb la intenció de “cridar-los a files”.

Aquests companys han estat citats de manera individual per tal de tenir una entrevista amb personal de recursos humans a partir d’aquesta propera setmana. Què explicaran als mossos discapacitats? Per què no ho fan per escrit? Perquè tant secretisme? Estaran presents els sindicats per donar-los suport i defensar els seus drets? Podran portar endavant un nyap de decret que té més números d’enfonsar-se que el Titànic?  S’hauran inventat alguna de nova? Més nyaps?

El que sí que us podem dir és que l’associació donarà suport i assessorament a tots els companys que hauran de passar per aquest tràngol després d’anys d’espera i abandonament. Us mantindrem informats a tots en quant ens arribi més informació.

Saura trucant

Compte! Si heu sol·licitat una plaça rebreu una trucada!

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: