Última hora

L’associació AIL-MED va ser entrevistada a “Espai Vital” de Ripollet Ràdio

Ripollet Radio logo

Àngel Gómez-Quintero i Miquel Àngel Reguero van enregistrar una entrevista al programa “Espai Vital” de Ripollet Ràdio i que s’ha emès a diverses emissores locals de la província de Barcelona al llarg de la setmana passada.

“Espai Vital” de Ripollet Ràdio dirigit per Xavier Cases, és un programa elaborat per persones amb alguna discapacitat o malaltia crònica que intenta acostar les seves problemàtiques a la ciutadania. Cases explica que es tracta d’un espai “per a tothom: per a la gent afectada per malalties cròniques o discapacitats i per a la gent que, simplement, es vol informar sobre aquelles dolències”.

A càrrec del comunicador Xavier Cases, recentment premiat amb el premi Rosalia Rovira al millor programa de ràdio local per la, cada cop més important, rellevància del seu programa en l’àmbit del món de les persones amb discapacitats, AIL-MED va poder explicar el seu dia a dia i les seves actuacions quotidianes.

Entrevista a Espai Vital de Ripollet Ràdio

Ripollet Radio

A punt de començar l’entrevista amb Xavier Cases

About AILMED (558 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: