Última hora

Comunicació a l’INSS del lloc de treball no policial de Tècnic de Suport

Comunicats

EL FORMULARI D’AQUEST POST ESTÀ DESACTUALITZAT.

SI EN NECESSITEU UN ENS EL DEMANEU I US EL FAREM ARRIBAR.

Des de l’associació us informem de que els companys que comencin ara a treballar en lloc de treball no policial de Tècnic de Suport haurien de comunicar a l’INNS aquest fet, ja que és obligació del treballador fer-ho, no de l’administració, i ometre-ho pot ser motiu de sanció. A mode de suggeriment us adjuntem un document amb una manera senzilla de comunicar-ho, amb el qual ha d’anar adjuntada la resolució que el Departament d’Interior ha entregat a cada funcionari.

Ja hem tingut companys que han iniciat la seva activitat laboral en les seves noves places durant el mes d’octubre i us fem saber que l’INSS, de forma quasi instantània, els ha fet arribar una carta instant-los a una revisió de grau de la seva incapacitat a l’ICAM per inici d’activitat laboral. En concret aquests companys no havien comunicat a l’INSS l’inici de la seva activitat laboral, i només ells com a treballadors ho podien fer, per tant ens preguntem com, perquè o per part de qui l’INSS ha tingut coneixement del fet.

Exemple de comunicació a l'INSS

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: