Última hora

Sentència del Tribunal Suprem del 14 d’octubre de 2009 sobre el dret al treball d’una persona amb una Gran Invalidesa

Close-up of disabled man walking with assistance

Aquí teniu una important sentència del Tribunal Suprem que va tenir darrerament bastant ressò als mitjans de comunicació i que ve a reafirmar drets de persones amb discapacitat establint jurisprudència juntament amb altre sentència que ja us vam comentar en una altre post.  És essencial que les persones amb discapacitat com nosaltres coneguem de primera mà, i no a través opinions a vegades plenes de prejudicis o fruit de la ignorància, els drets que ens empara la legalitat vigent, protegits ara per una sentència cabdal de la Sala del Social del Tribunal Suprem. No deixeu de llegir aquesta contundent sentència que aprofundeix en el dret al treball d’una persona amb una Gran Invalidesa.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

1 Comment on Sentència del Tribunal Suprem del 14 d’octubre de 2009 sobre el dret al treball d’una persona amb una Gran Invalidesa

 1. Sembla que el departament ha decidit contravenir tot l’ordenament juridic… També mirarà cap a un altre lloc en aquest cas…
  Sembla que en el cas dels companys que han acceptat les places de suport, probablement l’inns acabi fulminant les pensions a les que tenen dret… I tot perque ho han fet anb tanta mala baba com han pogut, deixant als companys, segona s’interpreta, en la professió habitual .
  O sigui “si vols treballar amb nosaltres… et fots i renuncies a allò al que tens dret , i si no et fots igualment perque no pensem acomplir amb la Llei 10/94, i mai et donarem res del que et correspon per llei”
  Quins collons que tenen…
  Ara la gent n’està prenent nota…l’any vinent hi ha eleccions………

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: