Última hora

CONTINUA LA ABSENCIA I L’OBLIT AL QUE ESTEM SOTMESOS ELS COMPANYS DE BOMBERS EN SEGONA ACTIVITAT.

Vostè no ho sap però depenem d’ells. Aquesta seria la frase que faríem servir per analitzar la manca de suport que hem rebut fins avui…

                “Terrorisme emocional”

Terrorisme emocional és la maldat que exerceixen algunes persones del nostre àmbit laboral directament al nostre estat d’ànim i que ens afecta fins el punt d’arribar a debilitar la nostra salut.

Companys podem comparar vosaltres mateixos les peticions  presentades i la contesta del Sr. Boada i treure les vostres conclusions…Si veieu en escrit l’EBEP “estatut bàsic del funcionari públic”.Farem un resum molt clar del que diu i cal que presteu atenció al que ens volen aplicar. Diu que si tens un accident de feina o una infermetat i això et deriva a una incapacitat total per bomber o absoluta ens aplicaran la jubilació forçada. Dit d’altra manera i en supòsits reals: si algun bomber en exercici de la seva feina queda malmès per accident o infermetat i a conseqüència resta amb una incapacitat pel seu ofici de bomber, se’l jubila amb quatre quartos i fora problemes. Us expliquem clarament el article 67 del Reial decret perquè en prengueu consciencia “tant els operatius com el de segona activitat”ja hem sentit per part de la Administració massa vegades aquest punt. No sabem si quan el nostre company del accident d’Horta es recuperi tindrà la possibilitat de gaudir d’una segona activitat, o el jubilaran com volen fer amb nossaltres forçadament. No dubteu que cal dir la nostra i fer que ens reconeixent que som un cos especial d’alt risc. !Necesitem el vostre  suport, demanant-vos que no ens oblideu, tant  els operatius com la resta de bombers amb discapacitats, ja que tots estem sotmesos al risc!.   

 

Podeu adreçar els vostres escrits a la adreça de la Associació per tal de recollir les vostres opinions i si ho desitgeu fer-les arribar on considereu oportú.

Vàrem adreçar una 2ª carta al Secretari d’Interior  Sr. Boada el 2 de desembre 2009, no per molestar amb la constància a la que hi tenim motius, si no pel seu compromís en contestar-nos a tots els  apartats que ja coneixeu i que cap responsable de l’Administració ens vol respondre, des de el passat estiu, on també vàrem adreçar-les a la nostra Directora.

Costa de creure que l’Administració no defensi als seus, davant les continuades pressions que hem rebut els bombers amb segona activitat i la marginació a la que molts bombers estem sotmesos ja ens toca moure fitxa…

Les últimes setmanes ens hem hagut de sentir que inclús ens volíen jubilar forçadament, te renou la cosa, un bomber a un sinistre pateix un greu accident que el deixa inpedit per fer de bomber i el jubilem amb 4 quartos i es quedem tant amples…

About AILBOD (75 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Bombers de la Generalitat amb Discapacitats (AILBOD), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels bombers que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: