Última hora

El TSJC legitima a AIL-MED davant d’Interior

El TSJC desestima  al·legacions d’Interior que volien deslegitimar la nostra associació

Com ja sabeu, al setembre de 2008 aquesta associació es va veure en l’obligació d’impugnar davant dels Tribunals l’Acord entre el Departament d’Interior i els Sindicats del cos de Mossos d’Esquadra en relació al tema de la segona activitat, que es va signar el 22 d’abril de 2008.

A finals de l’any 2009, aquesta associació es va veure en la tessitura d’haver de presentar al·legacions en resposta a les que havia formulat el Departament d’Interior sol·licitant la inadmissibilitat del nostre recurs per falta de legitimació activa en no formar part de la Mesa de negociació sobre la segona activitat.

Ara la Secció 4ª del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha emès un auto en que desestima les al·legacions del Departament d’Interior, donant-nos la raó, i l’emplaça com a part demandada a contestar la nostra demanda en el termini legal que li resta. A mode d’extracte:

“Poniendo en relación la transcrita jurisprudencia, con las finalidades asociativas resultantes de sus Estatutos asociativos, se constata que entre el contenido de la disposición general impugnada, y el círculo de intereses que la Asociación recurrente tiene previsto estatutariamente defender, existe una indudable conexidad que dota a aquélla de legitimación activa en este proceso.

Por tanto, el requisito formal de haber participado en el proceso previo de negociación por haber alcanzado la representatividad legalmente exigida no puede condicionar la legitimación para atacar la actuación de la Administración si se considera que se han vulnerado las finalidades públicas que enmarcan su actuación así como las reglas procedimentales.”

Celebrem que, davant del desdeny i la desconsideració, se’ns reconegui la legitimitat que ens pertoca per a defensar els drets dels nostres afiliats.

Anuncis
About AILMED (448 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

1 Comment on El TSJC legitima a AIL-MED davant d’Interior

  1. Es una notícia que ens encanta, gràcies per anar un pas endavent i ajudar-nos també a la resta. Del abus el departament fa un mal ús i massa soberbis. A la Associació no ens permet la representació dels nostres interessos, potser li haurem de recomanar que compleixi les lleis que son per tothom…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: