Última hora

Terrorisme emocional. Interior 1 segona activitat 0

Companys de 2ª activitat i bombers operatius portem massa temps parlant amb el Departament i no us podem oferir encara fets. El bloqueig i la discrimació han estat, fins el dia d’avui, l’única arma d’exclusió que hem patit els companys de 2ª activitat.

S’ha abusat de la nostra discapacitat sense tenir en compte si hem estat a la alçada de la feina, hem rebut un rebuig directe i sense contemplacions “el justos per pecadors de sempre”.

Ens han esclòs de moltes tasques, tot i portem anys fent-les, i  només per la xuleria de no equipar-nos amb un uniforme d’intervenció EPI. Ens han fotut fora de tasques com del punt de trànsit, el CCA, de la Uslo, de conductors dels Caps de guàrdia, formadors i d’altres  tasques que fèiem de suport als nostres companys col·legis, simulacres, etc…

Després de veure el vídeo amb unes paraules que impacten, i des de l’Associació, no utilitzarem el que tots els polítics son iguals”justos per pecadors” que sabem no es veritat, sinó que, amb més encert i cultura  direm: Srs. Polítics  demanem que ens feu costat i us deixem ja de contemplacions; que tots estem al serveis dels ciudatans i nosaltres assumim molts riscos com per considerar-nos uns privilegiats… El video l’anomenen “que os den por el culo a los bomberos”.

No calen més paraules.

About AILBOD (75 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Bombers de la Generalitat amb Discapacitats (AILBOD), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels bombers que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: