Última hora

Manifestació dels bombers en la inauguració del 112 a Reus.

Aquest dia 22 de juliol s’ha inaugurat el macro centre d’Emergències del 112 a Reus  (Tarragona).

Veieu campanya forestal

La jornada podria haver estat dins d’una normalitat, quan el President Sr. Montilla i el Conseller Sr. Saura han fet acte de presència al centre, si no hagués estat per la manifestació  dels bombers de la Generalitat i altres col·lectius de companys que altra vegada i de manera molt insistent s’han manifestat per la millora de la seguretat i dignitat dels bombers que van iniciar les protestes arran del Tràgic incendi d’Horta amb escridassades, trompetes i petards.

Les mobilitzacions contemplen mesures com: no fer hores extres, ni guàrdies pagades (hores extres previsibles d’estiu), ni una Major Dedicació, etc… En moments com aquest de crisi a ells també els han baixat el 5% i tot hi així no volen hores extres ni alternatives, demanen més bombers. Demanen més bombers, per poder augmentar la seva pròpia seguretat i la dels ciudatans que assisteixen.

Els sindicats CCOO, UGT i CATAC  ja fa temps que alerten que: falten bombers, que no val qualsevol per a donar ordres quan  els bombers han de treballar en situacions extremes i això no ho dóna cap títol ni cap curset de diapositiva, ho dóna l’experiència d’estar al peu del canó, any rere any, però la consigna de la Direcció General d’Emergències sembla contrària o totalment diferent a la dels sindicats.

Altra reflexió seria: Quin aprofitament professional fa la Direcció General dels bombers veterans que han patit algun accident de feina o malaltia? El futur del nostre company Pepe Pallàs serà el mateix que la resta de companys de Segona activitat que fins el dia d’avui ens han exclòs de moltes tasques força vàlides que fèiem per ordre de la nostra Directora General?

Anuncis
About AILBOD (73 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Bombers de la Generalitat amb Discapacitats (AILBOD), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels bombers que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: