Última hora

Policies locals discapacitats ens demanen suport quant a la segona activitat

És lamentable arribar a aquesta situació però ens estem trobant que en referencia a les policies locals que puguin patir una discapacitat alguns d’ajuntaments no tenen desenvolupada la segona activitat, a pesar de que sí ho està a la Llei de Policia Local de Catalunya.

Encara és més lamentable que en alguns ajuntaments que sí que ho tenen regulat un agent amb invalidesa per malaltia o accident laboral perdi la seva feina. També hem de manifestar que hi ha algun que complint amb el desenvolupament que marca la llei es reubica als agents amb una incapacitat permanent total, tanmateix s’ha de destacar que són els menys.

Entenem que aquesta situació vulnera el Conveni de la ONU sobre els drets de les persones amb discapacitat així com d’altres normatives internacionals i de l’Estat en relació a la integració de les persones amb discapacitat. És intolerable que en ple 2010, davant tota aquesta normativa aclaparadora, a un policia discapacitat se’l tracti diferent depenent de l’ajuntament pel que treballi.

Volen agrair la confiança demostrada en nosaltres per alguns policies locals que ens han consultat a nivell legal quins passos havien de donar en relació a la segona activitat. També hem de dir que alguns d’ells ja estan en període de recurs administratiu i d’altres ja estan començant a entrar demandes als tribunals. Entenem que la nostra és una associació de mossos d’esquadra però no podíem negar l’ajut a nivell legal a aquests policies discapacitats per part del nostre servei jurídic.

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: