Última hora

Comunicat als afiliats número 20 amb novetats

Comunicat 20

Benvolguts companys de l’Associació:

Barcelona, 3 d’octubre de 2009

 

DOCUMENTAL REALITZAT PER EL SR. FRANCESC CHICO COM A TREBALL DE FI DE CARRERA DEL GRADUAT EN MITJANS AUDIOVISUALS PER A L’ESCOLA UNIVERSITÀRIA POLITÈCNICA DE MATARÓ

Vàrem penjar a la web un resum del treball realitzat d’una durada de 3 minuts aproximadament.

El treball final presentat a la Universitat el penjarem la propera setmana i la seva duració és de 32 minuts, no està penjat en el Youtube sinó directament a la nostra web, ja sabem que és una mica llarg, però creiem que val la pena veure’l.

Amb tot el material de gravació, que són moltes hores, farem un altre documental amb l’associació de bombers elaborat també pel Francesc. Esperem que us agradi.

RECLAMACIONS DE LES RETRIBUCIONS

Pròximament penjarem un formulari per tal de demanar a l’administració tots els drets perduts pel fet de tenir una incapacitat permanent, l’administració ens va donar de baixa de cotitzacions a la seguretat social i de baixa del cos de mossos d’esquadra, en tot allò que afecta a les retribucions, sense tenir en compte que estàvem en actiu.

La Llei 10/94, d’11 de juliol, regula la situació especial de segona activitat, la qual no es va aplicar d’ofici ni es van oferir places adaptades a les diferents discapacitats, sinó que es va deixar als funcionaris al carrer sense feina ni retribucions.

Aquest aspecte entenem que es d’aplicació a tots aquells funcionaris amb una incapacitat permanent, qui vulgui demanar el seus drets ho pot fer amb el formulari i amb l’anagrama de l’Associació o sense, per registre original i una còpia per segellar, si als tres mesos no hi ha resposta es pot posar la demanda al Contenciós. Volem comentar que l’associació disposa de lletrats que estaran a la vostra disposició.

ELECCIONS 28 DE NOVEMBRE, TEMES PENDENTS

Primer de tot s’ha de dir que n’hi ha alguns companys que estem treballant, però queden moltes coses per fer. ESPEREM QUE EL PROPER GOVERN SIGUI MÉS SENSIBLE.

-Encara hi ha companys als que se’ls denega poder accedir a un lloc de treball per a discapacitats, tant a funcionaris com a algun aspirant.

-Altres als quals el termini de l’any marcat al decret va caducar, perquè no es van assabentar, o no van poder, o no van demanar plaça, i perden l’oportunitat de treballar.

-Problemes amb lesions que passen per malalties comunes quan són accidents, o al revés, o lesions que es manifesten més tard i la mútua no vol saber res.

-Situacions personals, ja que cada cas és un món, però entenem que s’han de resoldre sense haver d’acabar sempre als tribunals.

-Tot el tema de la carrera professional, en especial aquells funcionaris amb una parcial, ja que queden del tot limitats. Queden moltes coses per fer.

Continuarem informant i dient la veritat. Us agrairíem que aquest escrit el poguéssiu penjar als vostres serveis i que l’envieu per correu a les vostres companys, és important que arribi a totes les comissaries i col·laboreu repartint fotocòpies a tots els companys! Gràcies pel vostre suport!

La junta d’AIL-MED.

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: