Última hora

Reclamacions de les retribucions perdudes pel fet de tenir una incapacitat permanent

EL FORMULARI D’AQUEST POST ESTÀ DESACTUALITZAT.

SI EN NECESSITEU UN ENS EL DEMANEU I US EL FAREM ARRIBAR.

Tal com vam exposar a l’últim comunicat, aquí teniu un formulari per tal de demanar a l’administració tots els drets perduts pel fet de tenir una incapacitat permanent. Dirigit a tots el mossos que l’administració va donar de baixa de cotitzacions a la seguretat social i de baixa del cos de mossos d’esquadra, en tot allò que afecta a les retribucions, sense tenir en compte que estaven en actiu.

La Llei 10/94, d’11 de juliol, regula la situació especial de segona activitat, la qual no es va aplicar d’ofici ni es van oferir places adaptades a les diferents discapacitats, sinó que es va deixar als funcionaris al carrer sense feina ni retribucions.

Aquest aspecte entenem que és d’aplicació a tots aquells funcionaris amb una incapacitat permanent. Qui vulgui demanar el seus drets ho pot fer amb el formulari i amb l’anagrama de l’Associació o sense, per registre original i amb una còpia per segellar, si als tres mesos no hi ha resposta es pot posar la demanda al Contenciós. Recordeu que l’associació disposa de lletrats que estaran a la vostra disposició per qualsevol cosa que necessiteu.

Anuncis
About AILMED (449 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions en segones activitats dintre del cos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: