Última hora

Reclamacions de les retribucions perdudes pel fet de tenir una incapacitat permanent

EL FORMULARI D’AQUEST POST ESTÀ DESACTUALITZAT.

SI EN NECESSITEU UN ENS EL DEMANEU I US EL FAREM ARRIBAR.

Tal com vam exposar a l’últim comunicat, aquí teniu un formulari per tal de demanar a l’administració tots els drets perduts pel fet de tenir una incapacitat permanent. Dirigit a tots el mossos que l’administració va donar de baixa de cotitzacions a la seguretat social i de baixa del cos de mossos d’esquadra, en tot allò que afecta a les retribucions, sense tenir en compte que estaven en actiu.

La Llei 10/94, d’11 de juliol, regula la situació especial de segona activitat, la qual no es va aplicar d’ofici ni es van oferir places adaptades a les diferents discapacitats, sinó que es va deixar als funcionaris al carrer sense feina ni retribucions.

Aquest aspecte entenem que és d’aplicació a tots aquells funcionaris amb una incapacitat permanent. Qui vulgui demanar el seus drets ho pot fer amb el formulari i amb l’anagrama de l’Associació o sense, per registre original i amb una còpia per segellar, si als tres mesos no hi ha resposta es pot posar la demanda al Contenciós. Recordeu que l’associació disposa de lletrats que estaran a la vostra disposició per qualsevol cosa que necessiteu.

About AILMED (537 Articles)
L'Associació per la Integració Laboral - Mossos d'Esquadra amb Discapacitats (AILMED), defensa la integració laboral amb igualtat i sense discriminació dels mossos/es d'esquadra que tinguin una discapacitat sobrevinguda perquè puguin realitzar altres funcions dintre del cos o en altres llocs de l'administració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: